linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INTELLIGENT VALVE VAN SIEMENS
Intelligent Valve van Siemens maximaliseert efficiëntie van HVAC-installaties. Lees meer
FMB TOELEVERANCIERSBEURS MACHINEBOUW
Voor veel bedrijven in de machinebouw zijn aan het begin van de pandemie niet alleen de afzetmarkten ingestort. Ook de toeleveringsketens zijn fors beperkt. Lees meer
UNIVERSAL ROBOTS VERKOOPT 1000STE COBOT
Universal Robots, ontwikkelaar van collaboratieve industriële robotarmen, overhandigde samen met hun automatiseringspartner Gibas Automation de 1.000ste cobot in de Benelux.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

WERMA VIERT 10 JAAR

08/08/2019

WERMA Benelux viert dit jaar haar tienjarig bestaan.

Voor deze gelegenheid ontving het filiaal op 4 juli de CEO en eigenaar van het Duitse hoofdkantoor WERMA Signaltechnik, de heer Matthias Marquardt. Samen met alle Benelux personeelsleden en enkele collega’s van Duitsland werd het glas geheven op deze heugelijke gebeurtenis.

Op 1 april 2009 werd het filiaal in Gent, België, opgestart. Martine Van Hulle was reeds meerdere jaren vertrouwd met de WERMA producten en ervaren binnen de Belgische markt van industriële componenten. Zij nam de taak als General Manager ter harte en bouwde samen met haar team het filiaal uit. Al gauw werden ze actief binnen de gehele Benelux en werd WERMA een gevestigde waarde.

WERMA Signaltechnik heeft ondertussen meer dan 350 werknemers, verspreid over de hele wereld. Het bedrijf groeide uit tot de nummer één in industriële signalisatie binnen Europa. Naast de standaardlijn van akoestische en optische signalisatie, heeft WERMA ook haar plaats bemachtigd binnen de PLC wereld. Intelligente systemen in procesoptimalisatie voor industrie, productie en logistiek voldoen aan de Industrie 4.0 vraag. Elke dag investeert WERMA in nieuwe innovaties.

Ter land, ter zee en in de lucht

Om deze mijlpaal te vieren, werden het Benelux personeel en hun Duitse collega’s verrast op 4 juli. Een gegidste wandeling in de stad Gent,  een gezellige boottocht op de Leie en een ballonvaart over het prachtige Belgische landschap maakten deze dag onvergetelijk! Klanten en relaties worden het hele jaar door verwend met een fris ambachtelijk blond bier, speciaal gebrouwen voor WERMA.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220