linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INTELLIGENT VALVE VAN SIEMENS
Intelligent Valve van Siemens maximaliseert efficiëntie van HVAC-installaties. Lees meer
FMB TOELEVERANCIERSBEURS MACHINEBOUW
Voor veel bedrijven in de machinebouw zijn aan het begin van de pandemie niet alleen de afzetmarkten ingestort. Ook de toeleveringsketens zijn fors beperkt. Lees meer
UNIVERSAL ROBOTS VERKOOPT 1000STE COBOT
Universal Robots, ontwikkelaar van collaboratieve industriële robotarmen, overhandigde samen met hun automatiseringspartner Gibas Automation de 1.000ste cobot in de Benelux.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

TEQOIA LEVERT TECHNISCHE PROFIELEN

08/08/2019

Teqoia is een consultancy kantoor voor technische profielen dat reeds 27 jaar vanuit Antwerpen opereert. 

Dat gebeurde eerste onder de naam ‘Isoper.’ Het bedrijf verhuisde recent van hartje Antwerpen naar het Atlantic House aan de Noordelaan in de haven. 

Teqoia detacheert technische specialisten in verschillende industriële omgevingen. Zowel veelbelovend jong talent, soms rechtstreeks vanuit hun Master-opleiding, tot ervaren professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Teqoia is begin 2018 ontstaan door een samenvoeging van al de "white collar" labels van de Tecq Groep; voormalig technisch detacheringsbureaus Isoper Engineering Services, Nova Engineering, Primat Technische Professionals, en Nova IT Solutions.

‘We willen als Teqoia bekend staan door wat we toevoegen aan de performance van onze opdrachtgevers. We geloven heilig in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche, op elk niveau innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering’, aldus regiodirecteur Dirk Gypen. ‘Goede ideeën zijn immers zinloos zonder een strakke implementatie. Die gedachte kenmerkt onze mentaliteit en ambitie. Samengevat in: Think hard. Work smart. Alleen als ons “verhaal” in praktijk wordt gebracht, zijn optimale prestaties het gevolg.’

In het voorjaar 2018 verhuisde het kantoor na 27 jaar hartje Antwerpen naar het mooie ‘Atlantic House’. Een gekende locatie en makkelijk bereikbaar vanuit de Antwerpse haven; het werkgebied van Teqoia. Naast de verhuizing is er ook druk gebouwd aan een nieuw team van sales en recruitment specialisten. Hiermee staat Teqoia klaar om de dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen.

‘Heeft u nood aan tijdelijke bijstand om uw technisch project tot een succes te brengen, of wenst u een specialist te vinden om uw organisatie permanent te versterken. Wij staan voor u klaar!’, besluit Dirk Gypen.

Teqoia - Atlantic House, Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen.

antwerpen@teqoia.com of 03 233 16 63. 

www.teqioa.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220