linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TIPS VOOR MARKETINGMANAGERS
Automation Magazine bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt gevierd met een complete make-over van dit populaire vakblad. Lees meer
RITTAL NEMA 3R/4 KOELUNITS
Koeltechnologie voor buitentoepassingen moet altijd betrouwbaar werken, zelfs bij extreme hitte en koude of in vochtige en stoffige omstandigheden. Lees meer
BELGEN WINNEN WORLD SOLAR CHALLENGE
Het Agoria Solar Team neemt voor de allereerste keer de World Solar Challenge wereldtitel mee naar huis.  Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

TEQOIA LEVERT TECHNISCHE PROFIELEN

08/08/2019

Teqoia is een consultancy kantoor voor technische profielen dat reeds 27 jaar vanuit Antwerpen opereert. 

Dat gebeurde eerste onder de naam ‘Isoper.’ Het bedrijf verhuisde recent van hartje Antwerpen naar het Atlantic House aan de Noordelaan in de haven. 

Teqoia detacheert technische specialisten in verschillende industriële omgevingen. Zowel veelbelovend jong talent, soms rechtstreeks vanuit hun Master-opleiding, tot ervaren professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben.

Teqoia is begin 2018 ontstaan door een samenvoeging van al de "white collar" labels van de Tecq Groep; voormalig technisch detacheringsbureaus Isoper Engineering Services, Nova Engineering, Primat Technische Professionals, en Nova IT Solutions.

‘We willen als Teqoia bekend staan door wat we toevoegen aan de performance van onze opdrachtgevers. We geloven heilig in de combinatie van denkvermogen én uitvoeringskracht. Het is essentieel dat in elke branche, op elk niveau innovatief denken wordt gekoppeld aan een gestroomlijnde uitvoering’, aldus regiodirecteur Dirk Gypen. ‘Goede ideeën zijn immers zinloos zonder een strakke implementatie. Die gedachte kenmerkt onze mentaliteit en ambitie. Samengevat in: Think hard. Work smart. Alleen als ons “verhaal” in praktijk wordt gebracht, zijn optimale prestaties het gevolg.’

In het voorjaar 2018 verhuisde het kantoor na 27 jaar hartje Antwerpen naar het mooie ‘Atlantic House’. Een gekende locatie en makkelijk bereikbaar vanuit de Antwerpse haven; het werkgebied van Teqoia. Naast de verhuizing is er ook druk gebouwd aan een nieuw team van sales en recruitment specialisten. Hiermee staat Teqoia klaar om de dienstverlening nog beter te kunnen waarborgen.

‘Heeft u nood aan tijdelijke bijstand om uw technisch project tot een succes te brengen, of wenst u een specialist te vinden om uw organisatie permanent te versterken. Wij staan voor u klaar!’, besluit Dirk Gypen.

Teqoia - Atlantic House, Noorderlaan 147, 2030 Antwerpen.

antwerpen@teqoia.com of 03 233 16 63. 

www.teqioa.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217