linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION.BE UITGESTELD NAAR 2022
Er is beslist om de vakbeurzen INDUMATION.BE en Indumation Network Event (INE) qua data te heroriënteren. Lees meer
WEBINAR SMC OVER SENSOREN
Persluchtspecialist SMC organiseert op 27 mei een webinar over het doordacht gebruik van sensoren. Lees meer
OPINIE: DATA ZIJN DE NIEUWE KOLEN EN STAAL
Data: de kolen en staal van het nieuwe normaal. Een opinie van Bart Steukers (Agoria). Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

TWEEDE EDITIE MOVING AUTOMATION

12/09/2019

Na meer dan 20 edities op de Belgische markt werd er vorig jaar nieuw leven geblazen in het industriële event Elektro Mechanische Contactdag (EMC).

Het nieuwe concept Moving Automation vindt plaats op donderdag 7 november 2019 in het erfgoedgebouw Transfo in het West-Vlaamse Zwevegem.

In een gemoedelijke sfeer kennismaken met de recente oplossingen van de partners van Moving Automation en bijleren over de impact van artificiële intelligentie (AI). Het kan op EMC op 7 november in de unieke, oude elektriciteitscentrale Transfo in het West-Vlaamse Zwevegem.

Technisch verantwoordelijken die de technologische (r)evolutie in de industrie op de voet volgen, worden verwacht op Moving Automation. Het vernieuwde concept van de Elektro Mechanische Contactdag (EMC), is een initiatief van gekende specialisten actief in de wereld van de machinebouw en de industrie. De organiserende bedrijven zijn: EPLAN Software & Services, Hannecard, igus, Motix (ex-PEC Products), NORD Aandrijvingen, Rittal, Sensor Partners, SMC Belgium en Vink.

De formule van Moving Automation is afwijkend van een traditionele beurs. Ze legt de klemtoon op de overdracht van praktische kennis van de nieuwste innovaties in een sterk evoluerende markt. Niet alleen kan men op gemoedelijke wijze kennis maken met de nieuwigheden op de markt, ook is het evenement een uitstekende gelegenheid voor interessante ontmoetingen en netwerking met andere machinebouwers.

Moving Automation focust dit jaar op artificiële intelligentie. Een onmiskenbaar thema voor elke succesvolle onderneming. Het onderwerp komt niet alleen aan bod bij de verschillende partners, het wordt aangekaart door professionele gastspreker Prof. Dr. Stijn Derammelaere. 

Kortrijkenaar Stijn Derammelaere is professor mechatronica aan de Universiteit Antwerpen. Daardoor werkt hij dagdagelijks met de nieuwste innovaties. Een verhaal met scherpe spitstechnologische kantjes, maar daar blijft het niet bij. Hij heeft ook oog voor de sociale, economische en maatschappelijke impact van onder meer artificiële intelligentie.

Bezoekers zijn welkom vanaf 17u00 voor een hapje en een drankje en dit onder muzikale begeleiding. Na een toelichting door de gastspreker krijgen de aanwezigen de gelegenheid om te netwerken en te genieten van een wandelbuffet.

Het bijwonen van het Moving Automation Event is gratis.

Inschrijven vooraf via www.movingautomation.be is verplicht zodat het event optimaal op uw komst afgestemd kan worden.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite