linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INTELLIGENT VALVE VAN SIEMENS
Intelligent Valve van Siemens maximaliseert efficiëntie van HVAC-installaties. Lees meer
FMB TOELEVERANCIERSBEURS MACHINEBOUW
Voor veel bedrijven in de machinebouw zijn aan het begin van de pandemie niet alleen de afzetmarkten ingestort. Ook de toeleveringsketens zijn fors beperkt. Lees meer
UNIVERSAL ROBOTS VERKOOPT 1000STE COBOT
Universal Robots, ontwikkelaar van collaboratieve industriële robotarmen, overhandigde samen met hun automatiseringspartner Gibas Automation de 1.000ste cobot in de Benelux.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

ABISS2019 IN DE STARTBLOKKEN

26/09/2019

Op 3 oktober ontmoeten 700 afdelingshoofden en directieleden uit de industrie voor de vierde keer het kruim van de industriële digitale technologiepartners op ABISS2019 te Kortrijk Xpo.

Test en evalueer meer dan 65 demo’s van digital en monitoring software, apps, AR/VR, AI, Big Data, dashboards, IoT en 5G applicaties voor diverse afdelingen binnen productie en industrie.

Op zoek naar specialisten die digitale uitdagingen oplossen binnen productie, engineering, supply chain, planning, maintenance, assemblage, asset management, logistiek, distributie, kwaliteitscontrole? Bekijk welke technologieën u op ABISS2019 kan vinden.

Neem deel aan de 7 expert classes met inzichten van experten en use cases omtrent industriële digitale trends en trajecten. Word op die manier een Very Industrial Digital Innovator. 

Kom netwerken met gelijkgestemde collega’s uit de industrie. Registreer u HIER gratis voor ABISS2019.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220