linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TIPS VOOR MARKETINGMANAGERS
Automation Magazine bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt gevierd met een complete make-over van dit populaire vakblad. Lees meer
RITTAL NEMA 3R/4 KOELUNITS
Koeltechnologie voor buitentoepassingen moet altijd betrouwbaar werken, zelfs bij extreme hitte en koude of in vochtige en stoffige omstandigheden. Lees meer
BELGEN WINNEN WORLD SOLAR CHALLENGE
Het Agoria Solar Team neemt voor de allereerste keer de World Solar Challenge wereldtitel mee naar huis.  Lees meer
prev
next

SMC: druk- en flowschakelaars/ pressostats

 

WITTENSTEIN OP SPS 2019 BEURS (26-28 NOV)

03/10/2019

Klantgerichte oplossingen voor de slimme machinebouw staan ​​centraal op de WITTENSTEIN SE stand op de komende "SPS" beurs van 26 tot 28 november 2019 in Neurenberg.

Digitale service en productgerelateerde diensten spelen steeds een grotere rol in de aandrijftechniek. 

Tegen deze achtergrond onthult WITTENSTEIN alpha zijn dienstenportfolio met toegevoegde waarde - het webgebaseerde "WITTENSTEIN Service Portal" - dat individueel afgestemd is op de behoeften van monteurs, onderhoudstechnici en service ingenieurs. 

Vanaf november 2019 worden details van alle standaardproducten van WITTENSTEIN alpha, WITTENSTEIN cyber motor en Start-up Galaxie® weergegeven op de Service Portal-website. Alle relevante productinformatie zoals technische gegevens, video-tutorials, documentatie, aanbouwonderdelen, accessoires en nieuwe modellen zijn daar eenvoudig te vinden gedurende de hele levenscyclus samen met tal van andere diensten. Reductiekasten met cynapse - met andere woorden, met een geïntegreerde sensormodule en een IO-Link-interface - zijn ook samen met Smart Services opgenomen, zodat de Service Portal tegelijkertijd een brug bouwt naar WITTENSTEIN-componenten die worden gebruikt in IIoT-omgevingen.

De tweede generatie van het kleine servoaandrijfsysteem van WITTENSTEIN cyber motor belooft nog meer prestaties op het gebied van connectiviteit, configureerbaarheid en compactheid. Het hoogtepunt is de volledig nieuw ontworpen cyber® simco® drive 2, die zo’n 30 procent kleiner is en ook deel uitmaakt van het nieuwe, compacte cyber® dynamic system. 

Geïntegreerd in de motor, maakt het indruk met zijn realtime verbinding met de PLC via een multi-Ethernet-interface en gedecentraliseerde intelligentie rechtstreeks op de as.

De mogelijkheid om bewegingen direct in de servoaandrijving te realiseren, ontlast het automatiseringssysteem van de machine. Door de elektronica in de motor te integreren, ontstaat bovendien een compact en installatievriendelijk ontwerp, terwijl tegelijkertijd de bedrading wordt geëlimineerd. De optionele integratie van multiturn-encoders, houdremmen en planetaire reductiekasten breidt de functionaliteit van de servomotoren in de cyber® dynamic line verder uit.Kortom, machinebouwers profiteren van slimme en volledig nieuwe prestatiedimensies.

Foto: In de toekomst stelt de "WITTENSTEIN ServicePortal" productgerelateerde diensten en Smart Services voor reductiekastenmet cynapseter beschikking. Foto: WITTENSTEIN SE

www.wittenstein.biz

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217