linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SMC VELDBUSSYSTEMEN MET IO-LINK
De compacte veldbussystemen van de EX260 serie van SMC zijn nu ook leverbaar met IO-Link technologie.  Lees meer
FLUIDWELL FLOW MONITORS EN CONTROLS
Duranmatic introduceert de nieuwe B-serie indicatoren van Fluidwell, een Nederlandse fabrikant van indicatoren voor flowmeting.  Lees meer
ACT IN TIME LANCEERT ACTUATORS.BE
Voor de introductie van de nieuwste generatie intelligente actuatoren lanceert Act in Time een nieuwe mini-website. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

NIEUWE PARKER AUTOMATION CONTROLLER (PAC)

03/10/2019

Parker, wereldwijd marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën heeft een nieuwe Parker Automation Controller (PAC) ontworpen voor de wereldwijde machinemarkt.

De Parker Automation Controller (PAC) combineert machine logica, geavanceerde real-time motion control en visualisatie in een prestatiegerichte oplossing. 

Met de toonaangevende EtherCAT communicatie voor aandrijving en I/O en de Parker Automation Manager (IDE, Integrated Development Environment) voor de ontwikkeling van toepassingen, biedt de PAC OEM’s een oplossing voor de meest veeleisende toepassingen. Dit pakket biedt een enkelvoudige, intuïtieve omgeving voor de ontwikkeling met industrie gestandaardiseerde programmering, machine-machine communicatie en netwerkconnectiviteit om real-time informatie te bieden waar dat nodig is. 

Parker Automation manager biedt engineers aan om gebruik te maken van hun bestaande kennis, om slimmer, efficiënter en effectiever te werken met het volledige pakket van de IEC61131-3 programmeer talen en PLCopen aandrijving controle functieblokken.

De PAC is ontworpen om gemakkelijk te integreren in bestaande fabrieksnetwerken en te zorgen voor verbinding met externe apparaten. De PAC wordt standaard geleverd met een verscheidenheid van communicatie protocollen, inclusief een OPC-server, Modbus TCP, EtherCAT, dual LAN netwerken en opties voor Ethernet/IP, Profinet en Profibus.

Kortom, deze nieuwe, intelligente multi-axis controller biedt hulpmiddelen voor het sneller genereren van codes en vermindert de ingebruiknametijd en -kosten. Engineers kunnen nu ook aandrijvingen maken voor de complexe en veeleisende machines van de toekomst.

www.parker.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217