linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
JOHN CRANE IN ANTWERPSE HAVEN
John Crane breidt Europese aanwezigheid uit met Antwerpse servicecentrum. Lees meer
NIEUWE GENERATIE ELEKTROMECHANISCHE ACTUATOREN
Een nieuwe generatie elektromechanische actuatoren vervangt hydraulische cilinders in een groot aantal veeleisende toepassingen. Lees meer
NIEUW ROBOTICS PLATFORM
Het nieuwe website platform RockingRobots is realistisch over de grote maatschappelijke veranderingen.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

TIPS VOOR MARKETINGMANAGERS

17/10/2019

Automation Magazine bestaat in 2020 vijftig jaar en dat wordt gevierd met een complete make-over van dit populaire vakblad.

Voorts wordt Automation Magazine voortaan op duurzaam papier gedrukt waardoor de ‘look & feel’ van het blad volledig anders zal zijn.

Automation Magazine is in België het grootste en meest gelezen vakblad over aandrijftechnieken en industriële automatisering. Uit een enquête gehouden bij de bezoekers van de grootste Belgische techniekbeurs INDUMATION.BE 2019 blijkt dat het tweetalige Automation Magazine van alle Belgische industrieel-technische vakbladen (op 18 titels) het grootste en bekendste vakblad is. Meer nog: Automation Magazine scoort op punten van alle bladen ook het hoogst qua tevredenheid van de lezers. Naast 11.000 abonnees wordt Automation Magazine verspreid via hogescholen en technische universiteiten. 

De oplagecijfers van Automation Magazine worden strikt gecontroleerd en de drukfactuur kan worden opgevraagd door alle adverteerders. Automation Magazine bezorgt desgewenst adverteerders ook de postborderel, een officieel document ter staving hoeveel nummers er daadwerkelijk zijn verzonden via de Belgische posterijen. Dit is overigens de enige objectieve manier om een oplage én de verspreiding echt te controleren. Een marketingmanager kan alleen op deze wijze een duidelijk zicht krijgen op de juiste verspreidingscijfers van zijn/haar advertentiecampagne.

Het ideale persbericht

Heeft u als bedrijf of organisatie technisch nieuws, bezorg het dan aan onze redactie via  redactie@automation-magazine.be. Zorg ervoor dat uw persbericht een korte, krachtige en concrete titel heeft. De tekst zelf mag niet té commercieel zijn. Een lovende reclametekst voor een product of dienst zal niet worden gepubliceerd. Zorg er inhoudelijk voor dat de volgende vragen worden beantwoord: Wie? Wat? Waar? Wanneer? Hoe? Waarom? Voorzie het bericht eventueel van enkele citaten van mensen uit uw bedrijf/organisatie. 

Stuur uw persbericht ook in voor woensdag, want op donderdag verschijnt de Automation Magazine nieuwsbrief en zo maakt u meer kans om in deze nieuwsbrief te staan. Stuur geen persbericht met een ingewikkelde opmaak, maar bezorg uw nieuws in een simpel Word-document. Eindig uw persbericht met de juiste website waarnaar Automation Magazine kan verwijzen. Vergeet ook niet om een horizontale foto mee te sturen, dat verhoogt uw kans op publicatie. Tot slot: zet onderaan uw contactgegevens en geef in enkele regels nuttige achtergrond over uw bedrijf/organisatie.

Klik op de cover om het mediadossier te lezen.

mediadossier25 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

am217