linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
CORONA BESMET NIEUW VENNOOTSCHAPSRECHT
In een opinie schrijf advocaat Pieter Willems van Tuerlinckx Tax Lawyers dat corona ook het nieuwe Belgische vennootschapsrecht besmet. Lees meer
JAARLIJKSE 'WALK TO WORK DAY'
‘Walk to Work Day’ in 2020: een rondje rond de keukentafel dan maar? Lees meer
CNC AUTOMATION TALK OP VRIJDAG
BMO Automation gaat vanaf vrijdag 3 april iedere week om 15:00 uur live demonstraties geven via het eigen YouTube kanaal. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

JOHN CRANE IN ANTWERPSE HAVEN

08/11/2019

John Crane breidt Europese aanwezigheid uit met Antwerpse servicecentrum.

John Crane, een wereldmarktleider in rotating equipment solutions, die speciale technologieën en diensten levert aan de procesindustrie, kondigt de opening aan van zijn nieuwe vestiging in Antwerpen.

Met het nieuwe servicecentrum – dat zich bevindt in de nabijheid van de Haven van Antwerpen, dé toonaangevende Europese olie- en chemische cluster en de op één na grootste haven in Europa – kan John Crane extra mogelijkheden bieden voor de toenemende klantbehoeften, waaronder aftermarket-ondersteuning, snelle turnaround-service en vermindering van stilstand. De faciliteit in Antwerpen versterkt het lokale service- en ondersteuningsnetwerk van John Crane voor OEM- en eindgebruikerklanten die olie- en gasindustrie, energieopwekking, chemische, farmaceutische productie en algemene industriemarkten bedienen. 'Het opzetten van een faciliteit in Antwerpen is een bewijs van onze inzet om service en ondersteuning van wereldklasse te leveren aan onze klanten', aldus Ruben Alvarez, Executive Vice President, Sales and Aftermarket. 'Met de strategische nabijheid van de Haven van Antwerpen, stelt deze nieuwe faciliteit ons in staat effectieve en efficiënte activiteiten te leveren voor onze klanten door de vermindering van uitvalkosten en service-reparaties voor mechanische afdichtingen, afdichtingssystemen, koppelingen en filtratiesystemen. Dit servicecentrum stelt ons ook in staat om een langetermijnvisie te ondersteunen door te investeren in lokale infrastructuur en ons talent verder te ontwikkelen.'

Extra faciliteiten zijn:

  • ·Klanttrainingen: De nieuwe faciliteit zal klanten voorzien van de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om hun apparatuurprestaties en betrouwbaarheid te behouden door middel van een team deskundigen van John Crane.
  • ·Een verbeterd dienstenaanbod: Het verbeterde dienstenaanbod omvat nu Performance Plus® betrouwbaarheid en bad actor programma’s, gebonden voorraad voor kritieke apparatuur van klanten en ondersteuning tijdens het in gebruik nemen van nieuwe apparatuur.
  • ·Volledig uitgeruste workshops voor mechanische afdichtingen: De workshops omvatten revisies van mechanische dichtingen en reparaties met root cause analysis, assemblage en testfaciliteiten voor mechanische afdichtingen, seal systemen, koppelingen en filtratiesystemen. Bovendien kunnen klanten de testen van hun gerepareerde producten bijwonen.
  • ·Verslag installatie, verkoop en ingebruikname van afdichtingen: Toegewijde service- en betrouwbaarheidsingenieurs en area sales engineers zullen deskundige ondersteuning bieden voor alle behoeften van de klant. Service ingenieurs zullen 24 uur per dag, en 7 dagen per week ondersteuning bieden, inclusief het leveren van fabrieksinspecties en ondersteuning bij het verbeteren van de betrouwbaarheid.

'De prestaties en functionaliteit van de activiteiten van onze klanten zijn afhankelijk van ons voor een zeer responsieve service om de uptime te verhogen, onderhoudskosten te verminderen waar mogelijk en om hen te helpen milieuveilige activiteiten te onderhouden', aldus Sébastian Proença, General Manager John Crane Frankrijk en België. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite