linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

NORD GEOPTIMALISEERD ONTWERP ASYNCHROONMOTOREN

15/01/2020

Geoptimaliseerd ontwerp voor IE3 asynchroonmotoren.

NORD heeft het ontwerp van zijn beproefde IE3 asynchroonmotoren geoptimaliseerd. De modelaanpassing betreft talrijke details die de functionaliteit, montage en werking van de elektromotoren verder verbeteren.

NORD heeft het ontwerp van zijn beproefde IE3 asynchroonmotoren geoptimaliseerd met talrijke details die voor een betere montage en koeling zorgen. De facelift van de IE3 asynchroonmotoren van NORD DRIVESYSTEMS betreft niet de elektrische data en de buitenmaten. De motoren kunnen naadloos en zonder aanpassingen in alle bestaande toepassingen worden ingezet.

De geoptimaliseerde vorm van de koelribben, een voor de montage geoptimaliseerde ventilator en een nieuwe moderne ventilatorbehuizing zorgen voor een betere warmteafvoer en montage. 

De ventilatorbehuizing kan in het geval van een op de motor gemonteerde frequentieregelaar eenvoudig worden aangebracht. Het nieuwe ontwerp van de koelribben maakt een ongehinderde luchtstroom rond de klemmenkast mogelijk. De aangepaste klemmenkast heeft geen scherpe randen en hoeken en is uitgerust met versterkte voeten voor een betere motorstabiliteit. Een ander belangrijk detail is de geoptimaliseerde montage van de incrementele encoder. 

Dankzij de ventilatorbehuizing is de encoder volledig schokbestendig en ligt buiten de luchtstroom, wat het koelvermogen verder verbetert. Montage achteraf is ook mogelijk dankzij een steekas.


https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/motors/asynchron_motors/pgop_asynchron_motors.jsp

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina