linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

HANNOVER MESSE UITGESTELD - INE2020 GAAT DOOR

04/03/2020

INE2020 houdt stand en gaat vandaag door in de Leuvense Brabanthal.

Hannover Messe wordt wegens het Coronavirus uitgesteld naar 13 tot 17 juli 2020, zo raakte woensdag bekend. Ook de TechniShow en ESEF Maakindustrie verhuizen naar een latere datum, met name 1 tot 4 september.

Organisator Deutsche Messe AG besloot de Hannover Messe op te schuiven naar vakantiemaand juli na een dringend advies van de regionale zorgautoriteit in Hannover dat er strikte maatregelen moesten worden genomen om de grootste industriebeurs ter wereld veilig door te laten gaan.

Zo moesten aan alle ingangen meetstations worden geplaatst en moest er worden gecheckt bij elke deelnemer of deze uit een risicogebied kwam of contact heeft gehad met iemand uit een risicogebied. In beide gevallen zou zo'n deelnemer geweigerd moeten worden na een bevestigend antwoord.

De beursorganisatie zag het nemen van dit soort maatregelen niet zitten en na overleg met de Duitse ingenieursvereniging VDMA en de industrieclub ZVEI werd Hannover Messe verplaatst naar de week van 13 tot 17 juli.

In eigen land is er vandaag het Indumation Network Event 2020 (INE2020) in de Leuvense Brabanthal. Organisator Invent Media trof alle maatregelen om dit event toch te kunnen laten doorgaan. Er worden tijdens deze vierde INE-editie zo'n 1.500 bezoekers verwacht.

Klik hieronder op de cover van de INE2020 POCKET GUIDE om makkelijk uw weg te vinden naar de lounge van interessante exposanten.

 

inecover

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina