linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

PARTNERSHIP TUSSEN ROCKWELL EN ROUTECO

04/03/2020

Rockwell Automation heeft een partnership aangekondigd met Routeco, een toonaangevende distributeur van industriёle automatiserings- en besturingsproducten.

Routeco wordt de preferred distributor van Rockwell Automation voor de Belgische en Luxemburgse markt. Het partnership is opgezet om de dienstverlening aan de klanten van Rockwell Automation in Belgiё en Groothertogdom Luxemburg te optimaliseren. Routeco zal de distributieactiviteiten uitvoeren vanaf de nieuwe bedrijfslocatie in Turnhout.

Routeco streeft naar een uitstekende service aan zijn klanten door continuïteit in voorraad van de producten van Rockwell Automation in het magazijn in Turnhout; een verbeterde logistiek met dagelijkse leveringen van Rockwell Automation-producten door heel Belgiё en Luxemburg en dringende levering van producten in geval van storingen en technische problemen. Een speciaal account management team met een uitgebreide kennis van de producten van Rockwell Automation is verantwoordelijk voor de Belux-regio. 

De strategie van Rockwell Automation gaat uit van een samenwerking met een beperkt aantal distributeurs in haar PartnerNetwork programma. Op basis van die hechte samenwerking verwacht Rockwell Automation dat de distributeur een grondige kennis heeft van de markt die hij bedient en dat hij investeert in het opbouwen van goede relaties met de klanten. Daardoor kan de distributeur een goede wederzijdse samenwerking met de klanten ontwikkelen, waarbij hij hen een compleet assortiment, kennis van automatisering en lokale ondersteuning kan bieden.

'We zijn blij, dat we de samenwerking met Routeco in Belgiё en Luxembourg kunnen uitbreiden, nadat we in 2013 een succesvolle samenwerking in Nederland aangegaan zijn. Routeco is al heel lang een partner van ons in Groot-Brittanniё, Nederland en Oostenrijk en we waren ook voor Belgiё en Luxemburg op zoek naar een vaste partner. Routeco was op zijn beurt op zoek naar mogelijkheden om hun aanwezigheid in de EMEA-regio uit te breiden. Dit is dus een ideale oplossing voor alle partijen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten in Belgiё en Luxemburg van de krachtenbundeling zullen profiteren', aldus Jan de Witte, Country Sales Director voor de Benelux bij Rockwell Automation. 

'Routeco is zeer verheugd, dat het bedrijf het partnership met Rockwell Automation naar Belgiё en Luxemburg kan uitbreiden. Onze eerste prioriteit is toegevoegde waarde te leveren aan onze gezamenlijke klanten. Dit zullen we realiseren door goed te luisteren naar hun behoeftes en door supply chain oplossingen te ontwikkelen, die aansluiten bij hun businessmodellen', reageert Dave Amps, managing director van Routeco Group.

Belgische en Luxemburgse klanten van Rockwell Automation kunnen vanaf 1 april 2020 hun eerste orders bij Routeco plaatsen.

Op de foto:

  • James Jonkers (Routeco)
  • Jan van Gameren (Rockwell Automation)
  • Jan de Witte (Rockwell Automation)
  • Dave Amps (Routeco)
  • Eric Chalengeas (Rockwell Automation)
  • Dominic Molloy (Rockwell Automation)

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina