linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
CORONA BESMET NIEUW VENNOOTSCHAPSRECHT
In een opinie schrijf advocaat Pieter Willems van Tuerlinckx Tax Lawyers dat corona ook het nieuwe Belgische vennootschapsrecht besmet. Lees meer
JAARLIJKSE 'WALK TO WORK DAY'
‘Walk to Work Day’ in 2020: een rondje rond de keukentafel dan maar? Lees meer
CNC AUTOMATION TALK OP VRIJDAG
BMO Automation gaat vanaf vrijdag 3 april iedere week om 15:00 uur live demonstraties geven via het eigen YouTube kanaal. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

POWER PANEL VOOR HMI-APPLICATIES

04/03/2020

B&R presenteert indrukwekkend Power Panel voor veeleisende web-gebaseerde HMI-applicaties.

B&R heeft de krachtige T80 bedieningsterminal toegevoegd aan haar Power Panel T-serie reeks.

Een krachtige Intel Atom-processor maakt veelzijdige, dynamische web-gebaseerde HMI-oplossingen mogelijk. Het elegante glazen scherm maakt de Power Panels de perfecte keuze voor een high-end machine.

Het glazen scherm heeft een geïntegreerde randbescherming om de zware omstandigheden van dagelijks gebruik te doorstaan. Door haar geringe inbouwdiepte zijn de schermen eenvoudig in een schakelkast of zwenkarmsysteem te monteren. Het capacitieve multitouch scherm reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs bij bediening met dikke lederen handschoenen. De B&R Power Panels zijn verkrijgbaar met display-diagonalen variërend van 7" tot 15".

Eenvoudige configuratie

Het Power Panel T80 wordt geleverd met een geïntegreerde servicepagina. Deze pagina opent zonder dat deze geïnstalleerd hoeft te worden en maakt configuratie van het IP-adres, de DHCP-server en de schermbeveiliging mogelijk. Deze instellingen kunnen eenvoudig worden opgeslagen op een USB-stick en zo worden gekopieerd naar andere Power Panel T80 apparaten.

Beveiligd besturingssysteem

Het besturingssysteem Power Panel T80 is volledig beveiligd tegen ongewenste wijzigingen door applicatieprogramma's. Op het moment dat de T80 in bedrijf is, worden applicatiegegevens uitsluitend opgeslagen in het “vluchtig” RAM-geheugen. De prestaties en stabiliteit van het besturingssysteem worden daarom niet beïnvloed door gegevensfragmentatie, zelfs niet na jaren gebruik. Het besturingssysteem is tevens beveiligd tegen sabotage.

De T80 zorgt voor een compleet B&R bedieningsterminal aanbod. Samen met de T30 en de T50 biedt B&R een uitgebreide aanbod die schaalbaar is, zowel qua kosten als in prestaties. De Power Panels zijn ook verkrijgbaar in een C-serie variant, deze bevatten een geïntegreerde controller.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite