linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
CORONA BESMET NIEUW VENNOOTSCHAPSRECHT
In een opinie schrijf advocaat Pieter Willems van Tuerlinckx Tax Lawyers dat corona ook het nieuwe Belgische vennootschapsrecht besmet. Lees meer
JAARLIJKSE 'WALK TO WORK DAY'
‘Walk to Work Day’ in 2020: een rondje rond de keukentafel dan maar? Lees meer
CNC AUTOMATION TALK OP VRIJDAG
BMO Automation gaat vanaf vrijdag 3 april iedere week om 15:00 uur live demonstraties geven via het eigen YouTube kanaal. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

INE2020 HAALT KAAP DUIZEND BEZOEKERS

05/03/2020

Ondanks moeilijke omstandigheden - bijzonder slecht weer en het coronavirus - waren er op de vierde editie van het Indumation Network Event (INE) meer dan duizend bezoekers aanwezig.

Het tweejaarlijkse INE2020 werd op 5 maart 2020 voor de vierde keer gehouden in de Leuvense Brabanthal en is een event waarop vooral het hoger technische kader en het management worden uitgenodigd. 

INE2020 onderscheidt zich van andere events door het sfeervolle lounge-kader en de culinaire hapjes die zorgen voor een aangename ontmoetingsplaats.

De organisatie mikte oospronkelijk op 1.500 bezoekers, maar door de angst voor het oprukkende coronavirus verkoos een deel van de genodigden om 'veilig' thuis te blijven.

Voorts zorgde het slechte weer ervoor dat donderdagnamiddag- en avond bezoekers op het laatste moment toch niet kwamen opdagen.

Organisator Invent Media mag nochtans tevreden zijn over het puike verloop van het event en het aantal personen dat wél naar de Brabanthal kwam. Zo werd de kaap van meer dan duizend bezoekers gehaald.  

'Vele omstandigheden waren tegen ons, maar we hebben de schade kunnen beperken', reageert organisator Karl D'haveloose. 'Met een bezoekersaantal dat een stuk boven de duizend mensen ligt, mogen we tevreden zijn. We hadden erger verwacht. Ik wil alvast alle moedige mensen bedanken die naar INE2020 zijn gekomen om hier toch nog een stukje business te komen doen.'

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite