linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

LYBOVER INVESTEERT IN 3D-SCANNING

07/03/2020

Lybover trekt volop de kaart van innovatie met extra investeringen in 3D-scanning.

De Lybover groep zet volop in op de technologie van 3D-scanning. Met extra investeringen en een toegewijd scan-team schakelt Lybover in 2020 een versnelling hoger.

De uitgebreide ervaring van Lybover in engineering, project management, productie en montage in combinatie met 3D-scanning en engineering heeft een enorme impact op tijd, kost en veiligheid. Daarom zijn 3D-scans al jaren de basis voor de engineering van allerhande projecten bij Lybover.

On the wings of engineering

Lybover beschikt over een team van 80 engineers die in uiteenlopende sectoren actief zijn. De verschillende business units bouwen installaties in tal van sectoren waarvoor de basis van de engineering wordt geleverd door 3D-scanning. Al meer dan 100 projecten werden zo succesvol opgeleverd. 

Intussen wordt 3D-scanning standaard voorgesteld aan de klant. Bij 3D-scanning is de kostprijs minstens identiek maar in vele gevallen nog voordeliger dan bij manueel meten. Tel daarbij de extra voordelen en de keuze is rap gemaakt.  'In onze ervaring komt 3D-scanning steeds voordelig uit', zegt Filip Boels, CEO van Lybover. Zo besparen we tijd en geld en winnen we aan veiligheid. 

Impact op tijd, kost en veiligheid 

'De voordelen zijn legio', zo bevestigt Yves Vandenhende, Head of Production / Head of Projects van Lybover METAL. 'We meten sneller en correcter. De pre-engineering is completer. Geen rework of verrassingen tijdens montage. Minder opmetingen op hoogte en minder aanwezigheid op de werf verhogen de veiligheid.' 

Toch is 3D-scanning en alle mogelijkheden die eraan verbonden zijn nog niet zo gekend. 'Daar willen we dit jaar verandering in brengen. Aan de hand van een reeks seminaries en een informatiecampagne willen we klanten en potentiële klanten de voordelen van 3D-scanning en engineering laten ontdekken', besluit Filip Boels. 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina