linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

UITSTEL PUMPS/VALVES EN MAINTENANCE DOOR CORONA

11/03/2020

De beurzen Pumps & Valves en Maintenance in Antwerp Expo worden uitgesteld naar 17 en 18 juni.


De wereldwijde uitbraak en verspreiding van het gevaarlijke coronavirus zorgt in het industriële beurslandschap, nationaal en internationaal, voor almaar meer afgelaste of uitgestelde beurzen en events.

Easyfairs Belgium, de organisator van de duobeurs Pumps & Valves en Maintenance, stuurde de volgende mededeling rond naar de exposanten:

‘In het kader van de internationale uitbraak en verspreiding van COVID-19, het coronavirus, volgt Easyfairs Belgium de ontwikkelingen op de voet, rekening houdend met de adviezen en de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de lokale overheden.

De onvoorspelbare, onvermijdelijke, ongeziene en wereldwijde reikwijdte van het virus raakt ook de eventindustrie door het potentiële risico op verspreiding tijdens de evenementen en de impact hiervan op de openbare gezondheid.

De belangrijkste prioriteit van Easyfairs Belgium tijdens deze kritische situatie die we nauwgezet opvolgen is het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de werknemers, bezoekers en exposanten alsook andere externe betrokken partijen.

Het lijkt erop dat de situatie in België de komende dagen kritischer zal worden. De Belgische federale overheid besloot op 10 maart 2020 dan ook om drastische maatregelen te nemen en gaf het advies om indoorevenementen met meer dan 1.000 personen niet te laten doorgaan.

Deze evolutie, die volledig buiten de controle van Easyfairs valt, leidt tot de conclusie dat Pumps & Valves en Maintenance op 25 en 26 maart in Antwerp Expo niet zal doorgaan en dat wij genoodzaakt zijn dit evenement te annuleren.

Easyfairs Belgium doet al het mogelijke om alternatieve oplossingen te vinden en de gevolgen tot een minimum te beperken. Zo zal Pumps & Valves en Maintenance opnieuw ingepland worden op woensdag 17 en donderdag 18 juni in Antwerp Expo.’ 


 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina