linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

NIEUW NUMMER AM OVER VEILIGHEID

18/03/2020

Het vernieuwde Automation Magazine nr 219 heeft als centraal dossier 'Veiligheid in aandrijftechnieken.'

De beroepsfederatie InduMotion en de redactieraad van Automation Magazine hebben beslist om Automation Magazine voortaan op een 100 procent duurzame manier te laten drukken. Het papier dat wordt (her)gebruikt is volledig recycleerbaar.

Automation Magazine is in België het grootste vakblad over industriële automatisering. Uit een marktonderzoek tijdens de INDUMATION-beurs bleek dat van alle vakbladen (in totaal 18 titels) Automation Magazine het meest werd gelezen en gewaardeerd. Een eigen onderzoek, recent uitgevoerd op vraag van InduMotion, bevestigde die hoge waardering. Automation Magazine heeft veel trouwe lezers. 

Automation Magazine werd opgericht in mei 1970 – toen nog onder de naam ‘Hydropneuma’ – en onderging doorheen de jaren enkele gedaantewisselingen. Doel hiervan was nog meer abonnees werven – inmiddels staat de teller op 11.000 – en de lezers te blijven inspireren. Voortaan gebruikt Automation Magazine dan ook trots de nieuwe slagzin ‘The Largest Professional Community in Industrial Automation.’ 

Automation Magazine blaast dit jaar vijftig kaarsjes uit en die mijlpaal was de aanleiding om dit blad te ‘herdenken.’

Het centrale dossier van dit nieuwe nummer is veiligheid. 'We kunnen het niet genoeg benadrukken: iedereen moet er zich van bewust zijn dat routine en nonchalant gedrag ieders veiligheid in het gedrang kunnen brengen. Voor veiligheid zijn we allemaal zélf verantwoordelijk, elke dag opnieuw. Je kan dit niet afwentelen op procedures, wetten, comités, de machinefabrikant, de werkgever of de overheid', aldus InduMotion-voorzitter Hugues Maes in het edito van AM nr 219.

U kunt dit nummer online lezen door hieronder op de cover te klikken:

AM219 25NL 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina