linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INDUMATION.BE UITGESTELD NAAR 2022
Er is beslist om de vakbeurzen INDUMATION.BE en Indumation Network Event (INE) qua data te heroriënteren. Lees meer
WEBINAR SMC OVER SENSOREN
Persluchtspecialist SMC organiseert op 27 mei een webinar over het doordacht gebruik van sensoren. Lees meer
OPINIE: DATA ZIJN DE NIEUWE KOLEN EN STAAL
Data: de kolen en staal van het nieuwe normaal. Een opinie van Bart Steukers (Agoria). Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

REM-B PARTNER VAN BOSCH REXROTH

30/04/2020

REM-B Hydraulics uit Beerse mag zich voortaan “certified excellence distribution partner” noemen van Bosch Rexroth.

REM-B wordt officiële verdeler van Bosch Rexroth hydraulische componenten en wisselstukken, zowel voor de industriële als de mobiele markt. 

REM-B Hydraulics is gespecialiseerd in verkoop, herstelling en onderhoud van hydraulische onderdelen en installaties (oa hydraulische pompen, motoren, cilinders en ventielen). Bijna een jaar lang heeft Rem-B Hydraulics alle stappen doorlopen op weg naar het gecertificeerde partnerschap. Na de diverse selecties en audits zag Bosch Rexroth in Rem-B Hydraulics een geknipte partner was om mee in zee te gaan. Bosch Rexroth is één van ’s werelds leidende leveranciers van aandrijf- en besturingstechnologieën, heeft vestigingen in meer dan 80 landen, circa 32.300 medewerkers en realiseert een omzet van meer dan 6.2 miljard euro.

'Rem-B Hydraulics werkt al van bij zijn ontstaan met Bosch Rexroth producten', aldus Paul Dickens van REM-B. 'De producten van Bosch Rexroth kennen na 35 jaar nauwe samenwerking geen geheimen meer voor ons. Daarom kunnen we een vlotte en snelle, precieze service garanderen. We hebben en internationaal netwerk aan contacten. We zullen altijd de snelst mogelijke en meest efficiente oplossing voor het probleem van onze klant proberen te vinden.'

Het partnerschap mag gezien worden als kers op de taart voor alle inspanningen van Rem-B Hydraulics om de producten van de Duitse hydrauliekgigant in de markt te zetten.

Deze intense samenwerking past tegelijk in de strategie van REM-B om samen met zijn Amerikaanse partner ETS een van de grootste verdelers te worden van originele hydraulische componenten en wisselstukken op de wereldmarkt. Daarnaast past het binnen de filosofie en strategie van Rem-B Hydraulics om een blok te vormen tegen de toestroom van minderwaardige kopij producten die de markt overspoelen.

www.rem-b.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenwebsite