linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
AGORIA OVER SEPTEMBERVERKLARING
'Het is nu tijd om samen het schilderij van het nieuwe Vlaanderen te schilderen', zegt Peter Demuynck, algemeen directeur van Agoria Vlaanderen. Lees meer
START 'SAVE MORE' MET REM-B
REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More. Lees meer
AUTOMATICA IS AFGELAST
Vakbeurs automatica wordt wegens het coronavirus uitgesteld naar 2022. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

GEEN WOTS IN 2020

06/05/2020

Brancheorganisatie FHI heeft na overleg met partners Machevo & Bulk en FEDA beslist om dit jaar geen World of Technology & Science (WoTS) te organiseren.

De beurs wordt samen met Industrial Processing wegens de corona-perikelen verschoven naar 2021.

World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 zouden plaatsvinden van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

De Covid-19 maatregelen steken daar een stokje voor en daarom kondigde FHI aan om de 2020-editie af te lasten. Zo is er duidelijkheid voor alle exposanten en bezoekers van de beurs.

In de komende maanden zal de organisatie alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzoeken en een nieuwe datum kiezen.

World of Technology & Science is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Vijf werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina