linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
INTELLIGENT VALVE VAN SIEMENS
Intelligent Valve van Siemens maximaliseert efficiëntie van HVAC-installaties. Lees meer
FMB TOELEVERANCIERSBEURS MACHINEBOUW
Voor veel bedrijven in de machinebouw zijn aan het begin van de pandemie niet alleen de afzetmarkten ingestort. Ook de toeleveringsketens zijn fors beperkt. Lees meer
UNIVERSAL ROBOTS VERKOOPT 1000STE COBOT
Universal Robots, ontwikkelaar van collaboratieve industriële robotarmen, overhandigde samen met hun automatiseringspartner Gibas Automation de 1.000ste cobot in de Benelux.  Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

OPROEP AUTOMATION MAGAZINE AWARD

24/06/2020

Stel u kandidaat voor de Automation Magazine Award!

Welke persoon, organisatie of bedrijf stapt in de schoenen van Lieven Scheire? De populaire wetenschapsjournalist won vorig jaar niet alleen ‘De Slimste Mens ter Wereld’-quiz, maar ook de Automation Magazine Award 2019. Hij kreeg deze Award overhandigd tijdens een InduMotion-bijeenkomst in het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika in Tervuren. 

Heeft u, uw organisatie, uw kennisinstelling of uw bedrijf zich recent verdienstelijk gemaakt op het gebied van hydraulica, pneumatica, aandrijftechnieken en/of industriële automatisering? Dit magazine zoekt een winnaar voor de tweede editie van de Automation Magazine Award.

De vzw InduMotion is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn. InduMotion is ontstaan na de samensmelting van FIMOP en Belgitrans en de federatie blijft groeien. 

InduMotion is ook de uitgever van Automation Magazine en organiseert jaarlijks de Automation Magazine Award. Automation Magazine is in België het grootste en meestgelezen vakblad over industriële automatisering en aandrijftechnieken. Naast 11.000 abonnees wordt Automation Magazine ook verspreid via hogescholen en technische universiteiten.

Door ons een e-mail te sturen, kan u nu deelnemen aan de editie 2020 van de Automation Magazine Award. Naast een originele robottrofee ontvangt de winnaar een diner voor twee personen in een sterrenrestaurant, inclusief vervoer. Inschrijven kan via een e-mail naar gerda.vankeer@indumotion.be met daarin een korte uitleg waarom u denkt in aanmerking te komen voor deze Automation Magazine Award. 

Het is de redactieraad van dit vakblad die de winnaar zal selecteren. De prijsuitreiking gaat door op de jaarlijkse Automation Magazine Day – de zevende editie van dit event vindt plaats in de historische Handelsbeurs in Antwerpen met gastspreker Thierry Geerts, CEO van Google België en auteur van het boek ‘Digitalis – Hoe we onze wereld kunnen heruitvinden.’ Dit alles onder voorbehoud van de ontwikkelingen in de strijd tegen Covid-19. 

Automation Magazine Day is uitsluitend toegankelijk voor de leden van InduMotion vzw.

Uw kandidatuur stellen voor de Automation Magazine Award kan via gerda.vankeer@indumotion.be en is mogelijk tot 1 augustus 2020. Er zijn geen verdere formaliteiten vereist.

www.indumotion.be

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledenlogo220