linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
UGENT NEEMT DEEL AAN SIEMENS INDUSTRY ACADEMY
Siemens Industry Academy kondigt bij de start van het nieuwe academiejaar verdere uitbreidingen aan. Lees meer
PARTNERSCHAP SCHNEIDER ELECTRIC EN CEBEO
Schneider Electric overhandigde op 1 september het Industrial Automation Distributor (IAD) certificaat aan Cebeo, gespecialiseerde groothandel in elektrotechnisch materiaal.  Lees meer
WINNAARS BEKEND KAMP C 3D-PRINT WEDSTRIJD
Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in Westerlo, heeft de namen van de winnaars bekendgemaakt van hun 3D printing wedstrijd. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

SMC LUCHTBEDIENDE TERUGSLAGKLEP

17/08/2020

SMC introduceert een luchtbediende terugslagklep met standmelding.

SMC introduceert een luchtbediende terugslagklep met standmelding (XT34-303) voor het realiseren van een veilige stop van een cilinder.

De klep maakt gebruik van een overlap. Nadat de luchtstroom is afgesloten, maakt de klep een doorgaande beweging. De naderingschakelaar waarvan de klep voorzien is, geeft pas een signaal nadat de klep volledig is gesloten, om zo de effecten van hysteresis uit te sluiten.

Met de terugslagklep kan een veiligheidsfunctie worden gecreëerd die voldoet aan ISO 13849-1. Het component is geschikt voor veel toepassingen, bijvoorbeeld voor noodstops van deuren van bewerkingsmachines. De omgevings- en vloeistoftemperatuur mogen variëren van -5 tot 60°C (geen bevriezing).

De XT34-303 is leverbaar in uiteenlopende afmetingen: vijf verschillende behuizingen en ook vijf poortgroottes: M5, G1/8, G1/4, G3/8 en G1/2. Het werkdrukbereik is 0,1 tot 0,7 MPa.

www.smc.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina