linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
UGENT NEEMT DEEL AAN SIEMENS INDUSTRY ACADEMY
Siemens Industry Academy kondigt bij de start van het nieuwe academiejaar verdere uitbreidingen aan. Lees meer
PARTNERSCHAP SCHNEIDER ELECTRIC EN CEBEO
Schneider Electric overhandigde op 1 september het Industrial Automation Distributor (IAD) certificaat aan Cebeo, gespecialiseerde groothandel in elektrotechnisch materiaal.  Lees meer
WINNAARS BEKEND KAMP C 3D-PRINT WEDSTRIJD
Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in Westerlo, heeft de namen van de winnaars bekendgemaakt van hun 3D printing wedstrijd. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

NIEUWE SCHNEIDER ELECTRIC VORTEX-FLOWMETER

10/09/2020

Hitma heeft het instrumentatiepakket uitgebreid met de 84CS serie vortex-massaflowmeters met sanitaire aansluiting van Schneider Electric.

Deze massaflowmeter is een aanvulling op het assortiment intelligente, krachtige vortex-flowmeters van Schneider Electric (voorheen Foxboro).

De sanitaire aansluiting maakt de 84CS uitermate geschikt voor processen binnen de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Dit type massaflowmeter is verkrijgbaar met 4 tot 20 mA, HART7- en of Modbus-communicatie en kan optioneel worden uitgerust met temperatuurcompensatie voor massaflowmeting van verzadigde stoom (saturated steam) en vloeistoffen. Daarnaast beschikt de Foxboro 84CS over de gepatenteerde Active Tuning-technologie die de nauwkeurigheid aanzienlijk verbetert bij een Reynolds-getal vanaf 5000.

De 84CS is leverbaar met TriClamp-, I-line, DIN 11851- of ISS (ISO 2853) zuivelkoppeling, RJT (BS 1864) of ANSI-aansluiting. Naast de vortex-flowmeters met sanitaire aansluiting zijn er ook uitvoeringen met flens-, wafer- of draadaansluiting. De complete 84C serie van Schneider Electric is explosieveilig gecertificeerd als intrinsiekveilig en explosievast volgens ATEX, IECex, FM, CSA, Inmetro, KOSHA, NEPSI en EAC.

De 84CS serie is daarnaast ook 3A-gecertificeerd voor sanitaire toepassing in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina