linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
UGENT NEEMT DEEL AAN SIEMENS INDUSTRY ACADEMY
Siemens Industry Academy kondigt bij de start van het nieuwe academiejaar verdere uitbreidingen aan. Lees meer
PARTNERSCHAP SCHNEIDER ELECTRIC EN CEBEO
Schneider Electric overhandigde op 1 september het Industrial Automation Distributor (IAD) certificaat aan Cebeo, gespecialiseerde groothandel in elektrotechnisch materiaal.  Lees meer
WINNAARS BEKEND KAMP C 3D-PRINT WEDSTRIJD
Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in Westerlo, heeft de namen van de winnaars bekendgemaakt van hun 3D printing wedstrijd. Lees meer
prev
next

SIRRIS Industry 4.0 Transformation

 

 

ABISS 8 OKTOBER IN DE STARTBLOKKEN

10/09/2020

Covid-19 maakt het de organisatoren van events en vakbeurzen in de industrie erg moeilijk want het blijft afgelastingen regenen.

ABISS, de netwerkbeurs voor digital, smart & connected industry, op 8 oktober in Kortrijk Xpo gaat wél door en staat in de startblokken.

Het is inmiddels de vijfde editie en het event zal volgens de organisatie dubbel zo groot zijn. Tijdens ABISS worden digitale oplossingen voor automatisering, integratie en monitoring van processen zoals productie, engineering, supply chain, aankoop, logistiek, onderhoud, asset performance, kwaliteit, after-sales … concreet aangereikt.

Beslissers, consultants uit de industrie ( C-levels, afdelingshoofden en procesverantwoordelijken uit productie, IT, engineering, maintenance, logistiek, O&O etc…) die het digitale traject van een bedrijf uittekenen kunnen op ABISS volop inspiratie opdoen. Zo zijn er interactieve demo’s van 70 technologiepartners, en is er een daadwerkelijke interactie met consultants om specifiek gerichte vragen op maat kunnen beantwoorden. 

AUTOMATICA

Ook AUTOMATICA is gepland om door te gaan. De tweejaarlijkse AUTOMATICA beurs in München werd eerder dit jaar verplaatst van de maand juni naar de week van 8 tot 11 december 2020. AUTOMATICA wordt georganiseerd door Messe München en is ’s werelds meest toonaangevende beurs voor intelligente automatisering en robotica. De internationale vakbeurs biedt bedrijven uit alle sectoren toegang tot innovaties en ondersteunt de transformatie naar een industriële robotics productie.

AUTOMATICA en de Munich School of Robotics and Machine Intelligence (MSRM) van de Technische Universiteit van München (TUM) creëren nu samen een nieuw en wereldwijd uniek AI-platform: munich_i, dat zal zorgen voor antwoorden op economisch en sociaal prangende vragen zoals: Hoe kan kunstmatige intelligentie het werk veiliger en productiever maken? Hoe kan AI vandaag worden gebruikt voor uitdagingen op het gebied van gezondheid of mobiliteit? De kern van munich_i is een hightech-top op 8 december tijdens de beurs. Andere elementen zijn de speciale show AI Society en de next-generation competitie Robothon®.

www.abissummit.eu

www.automatica-munich.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina