linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
ARDIAN VERKOOPT GANTNER AAN SALTO
Ardian, een van ‘s werelds belangrijkste privé-investeringsmaatschappijen, heeft een akkoord getekend om GANTNER Electronic Austria Holding GmbH te verkopen. Lees meer
YOKOGAWA LANCEERT COLLABORATIVE INFORMATION SERVER
Yokogawa Electric Corporation heeft een Collaborative Information Server (CI Server) ontwikkeld en zal deze in januari 2021 op de markt brengen als onderdeel van de OpreX™ Control and Safety System familie. Lees meer
ACT IN TIME PARTNER VAN INOVANCE
Act in Time is met INOVANCE een nieuw partnership aangegaan om klanten een nog completer gamma aandrijving en sturing aan te bieden. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

ACTUATORLIJN KLEINE KRANEN SIEMENS

30/09/2020

Siemens stelt de nieuwe ultramoderne actuatorlijn van kleine kranen voor.

De nieuwe SSA-actuatoren voor kleine afsluiters zijn toegevoegd aan de Acvatix-klep en aandrijflijn van Siemens Smart Infrastructure.

Ze zijn voorzien van nieuwe functies die het bestaande productportfolio omvormen en die hydraulische ruimtetoepassingen ondersteunen met een superieure besturingsnauwkeurigheid, energiezuinigheid en betrouwbaarheid. De Acvatix productserie voldoet aan alle regel- en hydraulische vereisten voor de opwekking, de distributie en het gebruik van verwarming en koeling.

De SSA-actuatoren zijn voorzien van een stille en storingsvrije werking en manuele bediening voor het testen van flexibele afsluiters en actuatoren, ongeacht van het al beschikbaar zijn van het systeem. Nieuwe functies bieden een variëteit aan installatiemogelijkheden en een keuze van de montagerichting. Met nieuwe functionaliteiten zoals een feedbacksignaal voor veiligheid kritische toepassingen en een modern, compact en IP54-compatibel ontwerp kunnen de nieuwe actuatoren voor meer toepassingen worden gebruikt dan ooit tevoren.

Flexibele, snelle en plaatsbesparende installatie 

Alle nieuwe aandrijvingen worden voorgeconfigureerd geleverd en zijn klaar voor onmiddellijke installatie. De nieuw geïntroduceerde IP54-beschermingsgraad is geschikt voor alle montagerichtingen, ook voor actuator naar beneden gerichte-installaties, voor een nog grotere flexibiliteit. Bovendien bieden de nieuwe producten U een ventiel-actuatorcombinatie die perfect op elkaar zijn afgestemd. 

In combinatie met drukonafhankelijke regelkleppen (PICV's) wordt een verhoogd comfort er een extra energiebesparingspotentieel bereikt. PICV's voorkomen overbelasting en wederzijdse hydraulische interferentie, waardoor een evenwichtig hydraulisch systeem onder alle belasting condities wordt gegarandeerd. De nieuwe LED-statusweergave op de SSA-actuatoren zorgt voor een snelle en storingsvrije werking. Het toont de positie van de klep en de verschillende bedrijfstoestanden en helpt gebruikers met verschillende functies, zoals zelfkalibratie.

Nieuwe functies voor aangepaste toepassingen 

De actuatoren zijn bijzonder kostenefficiënt omdat ze tegemoetkomen aan de behoeften van de gebruikers en hen in staat stellen actuatoren aan te schaffen met alleen de functies die nodig zijn voor hun projecten. Gebruikers kunnen kiezen tussen een basis- en een premiumversie met feedbacksignaal en manuele aanpassing. Het feedbacksignaal maakt een vroege foutdetectie en een snelle eliminatie van inconsistenties mogelijk, wat helpt om systeemuitval te voorkomen.

De technologie van de actuator is met <30 dB geoptimaliseerd voor stille toepassingen, waardoor het een van de stilste producten in dit segment is. Dit maakt de nieuwe SSA-actuatoren ideaal voor gebruik in hotels, ziekenhuizen en bibliotheken. Omdat ze 100% uitwisselbaar zijn, kunnen oude actuators gemakkelijk worden vervangen tijdens lopende activiteiten.

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina