linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
ARDIAN VERKOOPT GANTNER AAN SALTO
Ardian, een van ‘s werelds belangrijkste privé-investeringsmaatschappijen, heeft een akkoord getekend om GANTNER Electronic Austria Holding GmbH te verkopen. Lees meer
YOKOGAWA LANCEERT COLLABORATIVE INFORMATION SERVER
Yokogawa Electric Corporation heeft een Collaborative Information Server (CI Server) ontwikkeld en zal deze in januari 2021 op de markt brengen als onderdeel van de OpreX™ Control and Safety System familie. Lees meer
ACT IN TIME PARTNER VAN INOVANCE
Act in Time is met INOVANCE een nieuw partnership aangegaan om klanten een nog completer gamma aandrijving en sturing aan te bieden. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

ABISS2020 DOORSTAAT CORONAPROOF-TEST

15/10/2020

ABISS2020 zet als eerste terug “fysiek” netwerken - coronaproof - op de kaart.

Vorige week bracht het team van Industrialfairs, organisator van industriële technologiebeurzen (Indumation.be, Machineering, INE, ABISS, Prototyping MNE) een waar huzarenstuk.

Het team navigeerde net zoals vele sectorgenoten door zwaar weer, wisselend tussen angst en twijfel van exposanten en bezoekers, omtrent de mogelijkheid om elkaar terug fysiek te kunnen ontmoeten.

Echter op donderdag 8 oktober slaagden de 68 technologiepartners er in om met 583 fysieke bezoekers en 248 digitale bezoekers te netwerken omtrent trends en oplossingen voor industriële digitalisering.  Daar de industrie, gegeven de omstandigheden, in een ijltempo aan het digitaliseren is, is een understatement. 

In totaal mocht ABISS2020 dus 831 C-levels en afdelingshoofden uit alle takken uit de industrie verwelkomen, die op zoek zijn  naar concrete oplossingen om processen slim, veilig, geconnecteerd en digitaal te sturen.

Met dit 1e Phygital netwerkformat zet Industrialfairs wellicht de toon voor de sector. In hoofdzaak is een phygital event het beste van 2 werelden. Bezoekers kunnen ten allen tijde beslissen - tot het laatste uur - of ze wel degelijk fysiek de beurs/summit willen bijwonen, of digital via de (web-)app. ABISS Digital geeft digitale (maar ook de fysieke) bezoekers de mogelijkheid om online met alle exposanten en collega’s bezoekers te interageren, alle Expert Classes/demo’s via livesteam te volgen én dit alles tot 1 week na afloop van ABISS op 8 oktober.

Het was een parcours van trial and error om als eerste boven water te komen in de sector, maar al snel blijkt uit de gesprekken en enquêtes met bezoekers en exposanten, dat deze oefening het meer dan waard is geweest. Het geeft de deelnemers terug “goesting” naar meer. De rode draad is alvast dat ABISS2020 als eerste “industrieel najaars-evenement” een opsteker was voor iedereen die na alle ‘fully digital events’ terug de draad wou opnemen en honger heeft naar fysieke ontmoetingen in een uiteraard veilige en aangepaste setting.

Industrialfairs organiseert volgend jaar INE XL te Kortrijk Xpo, de all-in netwerkversie van Indumation.be (4 maart 2021 – Kortrijk Xpo) en Machineering, de productietechnologiebeurs (24-26 maart – Brussels Expo) met dezelfde en wellicht nog performantere fysieke en digitale opzet.

ABISS is een jaarlijks evenement dat terug op de agenda staat op donderdag 7 oktober 2021 te Kortrijk Xpo. Meer gedetailleerde info omtrent ABISS en de andere 4 techno-industriële vakbeurzen kan u aanvragen via info@industrialfairs.com  

www.industrialfairs.com

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina