linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
EUROPEES 'RECHT OP REPARATIE'
Het Europees Parlement wil meer duurzaamheid door het stimuleren van hergebruik en reparatie en door praktijken aan te pakken die de levensduur van producten inkorten. Lees meer
VERPAKKINGSMACHINE MET ARTIFICIELE INTELLIGENTIE
Siemens heeft in samenwerking met het Belgische Cloostermans een modulair concept ontwikkeld die zich met behulp van artificiële intelligentie kan herprogrammeren en herconfigureren om zo alle types producten en verpakkingen aan te kunnen. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

ACT IN TIME PARTNER VAN INOVANCE

21/10/2020

Act in Time is met INOVANCE een nieuw partnership aangegaan om klanten een nog completer gamma aandrijving en sturing aan te bieden.

Met deze extra fabrikant in de portfolio kan Act in Time op vlak van PLC's, frequentiesturingen en servomotoren zeer interessante oplossingen aanbieden.

INOVANCE bestaat al bijna 20 jaar als producent van kwalitatieve industriële automatisatie oplossingen en is intussen al uitgegroeid tot de nummer 3 in China.

In Europa is INOVANCE sinds 2018 op de markt en vanaf heden dus ook op de BENELUX-markt.
De INOVANCE producten voldoen aan de Europese standaarden en communiceren met de gangbare protocols zoals ETHERCAT, PROFIBUS, PROFINET, CANopen, ModBus-RTU, afhankelijk van het model.

De R&D-afdelingen in Duitsland, Italië en Frankrijk die tevens in staan voor de technische support garanderen ook op dat vlak snelle en kwalitatieve reactiviteit. De gerobotiseerde productie gebeurt in state-of-the-art fabrieken in China en er is een aanzienlijke voorraad in Europa beschikbaar waardoor de levertermijn voor standaard producten 1 week is.

Kijk zeker verder op de Act in Time website naar het gamma frequentiesturingenservomotoren en servodrives.

www.actintime.be

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina