linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SITRANS CLOUDCONNECT 240
Siemens presenteert de Sitrans CloudConnect 240: een nieuwe IoT-gateway voor de procesindustrie. Lees meer
RITTAL LANCEERT VX SE KAST
Rittal lanceert haar nieuwe vrijstaande kasten VX SE. Lees meer
EXOSKELET OP MAAT MET SMEERMIDDELVRIJE GLIJLAGERS
Drylin lineaire systemen en iglidur glijlagers bieden een smeermiddelvrije aanpassing van een exo-skelet voor patiënten die een beroerte hebben gehad. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

REM.B LANCEERT DIGITAAL INTERVENTIEPLATFORM

10/12/2020

REM.B uit Beerse is één van de eerste bedrijven uit hulpverleningszone Taxandria (noordoostelijk deel van provincie Antwerpen) met een ingediend en goedgekeurd Digitaal Interventieplan.

Eén en ander kadert in een testproject in samenwerking met hogervermelde zone. De bedoeling is hieruit te leren, daar waar nodig het systeem continue te verbeteren en verder te kunnen uitrollen naar alle exploitanten.

Het Digitaal Interventieplan is een digitaal collaboratief platform onder de Vlaamse brandweerzones om de samenwerking  tussen de brandweer en exploitanten (bedrijven, winkels, openbare instellingen, …) te vereenvoudigen. 

In geval van nood is het van cruciaal belang dat de brandweer snel en efficiënt over de nodige actuele informatie kan beschikken. Denk hierbij aan:

  • adres en activiteit exploitant
  • liggingsplan
  • toegang tot het gebouwen
  • contactpersonen
  • mogelijke bezetting
  • hulpmiddelen, afsluiters en gevaren
  • gevaarlijke stoffen
  • noodplannen

REM.B werkt reeds jaren samen met de lokale brandweerzone. In het verleden werden zowel op de huidige locatie als destijds in de Vaartstraat evacuatie-oefeningen samen met de lokale brandweer georganiseerd. REM.B zelf ook 2 medewerkers in dienst die naast hun gewone job ook actief zijn als vrijwillig brandweerman. 

REM.B is gespecialiseerd in kwalitatieve herstellingen, distributie, verkoop en onderhoud van hydraulische componenten en wisselstukken, verhuur en kalibratie van High-Force Tools, service en monitoring, projecten en groepenbouw. 

Op onderstaande websites vind je meer info over de hulpverleningszone Taxandria https://www.hvztaxandria.be/ en REM.B  https://www.rem-b.com/nl/

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina