linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SITRANS CLOUDCONNECT 240
Siemens presenteert de Sitrans CloudConnect 240: een nieuwe IoT-gateway voor de procesindustrie. Lees meer
RITTAL LANCEERT VX SE KAST
Rittal lanceert haar nieuwe vrijstaande kasten VX SE. Lees meer
EXOSKELET OP MAAT MET SMEERMIDDELVRIJE GLIJLAGERS
Drylin lineaire systemen en iglidur glijlagers bieden een smeermiddelvrije aanpassing van een exo-skelet voor patiënten die een beroerte hebben gehad. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

HERAS NEEMT DEENSE SER HEGN OVER

10/12/2020

Heras neemt de Deense hekwerk- en beveiligingsspecialist SER Hegn over.

De Heras groep heeft de Deense perimeter protection specialist SER Hegn overgenomen. Met de overname wordt het bedrijf en toonaangevende speler in Scandinavië op het gebied van perimeter protection.

Heras is al actief in Noorwegen en Zweden, door de overname van het bedrijf in Denemarken verkrijgt Heras een aanzienlijk marktaandeel in Scandinavië. Met de overname van SER Hegn is Heras klaar om marktleider in perimeter protection te worden in Scandinavië.  

Heras, de Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen kent een langdurige samenwerking met SER Hegn; Heras verzorgde al de levering van veel van de  producten en materialen aan SER Hegn. De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot aanzienlijke groei en verbeteringen aan beide kanten. 

'We zijn erg onder de indruk van de mensen van SER Hegn, een bedrijf dat al jaren hun expertise heeft bewezen op het gebied van verkoop, installatie en service in Denemarken. Het samenbrengen van beide bedrijven geeft ons een leidende positie in Scandinavië en legt een sterke basis voor verdere groei', reageert Gilles Rabot, CEO Heras groep. 

De huidige Deense activiteiten van SER Hegn: SER Hegn A/S, Moosdorf A/S, Stentoft HEgn A/S en Serg Hegn Øst ApS, in combinatie met de huidige Heras activiteiten in Zweden en Noorwegen geven Heras een sterke positie in Scandinavië. De integratie van Heras Nordics wordt geleid door de huidige directeur van SER Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen. 

'Nu al zijn we met SER Hegn in Denemarken en met Heras in Zweden en Noorwegen sterk vertegenwoordigd. Het is nu zaak om onze gezamenlijke activiteiten verder te verbeteren en te laten groeien in de Scandinavische markt. We willen onze professionele competenties verder uitbreiden en daarmee zorg dragen voor een nog betere en consistente klantervaring', aldus Henrik Hallenberg Rasmussen, Managing Director van SER Hegn. 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina