linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
SITRANS CLOUDCONNECT 240
Siemens presenteert de Sitrans CloudConnect 240: een nieuwe IoT-gateway voor de procesindustrie. Lees meer
RITTAL LANCEERT VX SE KAST
Rittal lanceert haar nieuwe vrijstaande kasten VX SE. Lees meer
EXOSKELET OP MAAT MET SMEERMIDDELVRIJE GLIJLAGERS
Drylin lineaire systemen en iglidur glijlagers bieden een smeermiddelvrije aanpassing van een exo-skelet voor patiënten die een beroerte hebben gehad. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

MAPP USERX SOFTWAREMODULE

17/12/2020

B&R vereenvoudigt het beheer van gebruikersgroepen met mapp technologie.

B&R heeft het centrale gebruikersbeheer op fabrieksniveau vereenvoudigd. Met de mapp UserX softwaremodule is het nu mogelijk diensten op basis van LDAP (Lightweight Directory Access Protocol) te gebruiken om gecentraliseerd beheer van gebruikers en gebruikersgroepen te implementeren. Bijvoorbeeld met behulp van Active Directory van Microsoft.

Met mapp UserX kan de beheerder eenvoudig gebruikers aanmaken en hen met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord toegang verlenen tot meerdere servers. In plaats van gebruiker na gebruiker op elke individuele machine te moeten beheren, worden alle gebruikersgegevens en -rechten opgeslagen op een centrale server en van daaruit bij elke aanmelding opgehaald.

Moderne gebruikersadministratie

Met mapp UserX en LDAP zijn gebruikersbeheerfuncties volledig als widgets geïntegreerd in het mapp View HMI-systeem. Ontwikkelaars kunnen krachtige, webgebaseerde HMI-functies implementeren zonder ook maar één enkele regel code te hoeven schrijven. Dat maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de regelgeving voor FDA 21 CFR Part 11.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina