linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TIPS VOOR MEER PRODUCTIVITEIT
Tips door Sirris voor meer productiviteit. Lees meer
ONLINE EVENT OVER BIG DATA
Interesse in wat ‘big data’ precies betekent en wat de talrijke mogelijkheden ervan zijn? Lees meer
NOOTEBOOM INVESTEERT IN YASKAWA LASROBOT
Nooteboom Trailers, een familiebedrijf opgericht in 1881, biedt haar klanten integrale speciaaltransport-modellen voor uitzonderlijk wegvervoer. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

YOKOGAWA HANDSFREE INSPECTIE

06/01/2021

Lagere werkdruk met Yokogawa’s Field Assistant R2.05.

Yokogawa kondigt aan dat de Field Assistant-software voor inspecties van industriële faciliteiten is verbeterd en lanceert de Field Assistant R2.05. 

Field Assistant is een oplossing van Yokogawa uit de OpreXTM-reeks voor operationeel risicobeheer. Wanneer deze software op een mobiel apparaat wordt geïnstalleerd, hebben gebruikers in het veld toegang tot checklists, handleidingen en vele andere documenten, waardoor de kwaliteit en efficiëntie van routinematige controles op productielocaties kunnen worden verbeterd. Eerdere versies van deze software konden alleen op AndroidTM-telefoons en -tablets worden gebruikt, maar de nieuwste versie ondersteunt ook Windows-tablets en de handsfree RealWear-computers die op het hoofd worden gedragen.

In veel industriële installaties voert het personeel periodieke veldinspecties uit door vooraf bepaalde routes te lopen en onderweg de veldinstrumenten op specifieke punten te controleren om ervoor te zorgen dat de faciliteit en de apparatuur veilig zijn en goed blijven werken. De resultaten van deze inspecties worden vaak handmatig vastgelegd op afgedrukte checklists die vervolgens voor beoordeling worden ingediend. Veel van onze klanten hebben aangegeven dat ze de resultaten rechtstreeks zouden willen kunnen invoeren op een tablet of een ander mobiel apparaat om de werklast te verminderen, fouten bij het invoeren van de gegevens te voorkomen en het delen van resultaten te vergemakkelijken.

Om te voorzien in deze behoefte heeft Yokogawa de oorspronkelijke versie van Field Assistant ontwikkeld waarmee inspecteurs de resultaten van de inspectie kunnen invoeren op mobiele Android-apparaten. Naast het invullen van inspectiechecklists maakt de Field Assistent-software het downloaden van gerelateerde documenten op het mobiele apparaat mogelijk, zodat inspecteurs deze kunnen raadplegen wanneer nodig. De gegevens in Field Assistant kunnen voor een nog grotere efficiëntie worden gekoppeld aan gegevens die worden vastgelegd en beheerd met het softwarepakket voor operationeel management. Omdat er steeds vaker Windows-tablets worden gebruikt en de veiligheid van medewerkers moet worden verbeterd, kan de software nu op Windows-tablets of mobiele Android-apparaten worden gebruikt en worden de handsfree RealWear-computers die op het hoofd worden gedragen nu ook ondersteund.

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina