linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
TIPS VOOR MEER PRODUCTIVITEIT
Tips door Sirris voor meer productiviteit. Lees meer
ONLINE EVENT OVER BIG DATA
Interesse in wat ‘big data’ precies betekent en wat de talrijke mogelijkheden ervan zijn? Lees meer
NOOTEBOOM INVESTEERT IN YASKAWA LASROBOT
Nooteboom Trailers, een familiebedrijf opgericht in 1881, biedt haar klanten integrale speciaaltransport-modellen voor uitzonderlijk wegvervoer. Lees meer
prev
next

SMC JSY Compact 5-Port Solenoid Valve

 

 

ALTHEN SENSORS NU IN RIJSWIJK

06/01/2021

Althen Sensors & Controls BV is verhuisd naar Rijswijk.

Althen Sensors & Controls BV is verhuisd van Leidschendam naar de Verrijn Stuartlaan 40 in Rijswijk.

Maandenlang is er verbouwd aan een eigen kantoorpand dat meer dan voldoende ruimte zal bieden voor toekomstige groeiambities.

Het nieuwe pand biedt naast een moderne kantooromgeving voor de sales & engineering teams, uitgebreide ruimte voor o.a. kalibratie, test- en assemblagefaciliteiten en een groot magazijn met geautomatiseerde voorraadsystemen. 

Althen Sensors & Controls betrekt het nieuwe pand samen met Relli Technology Holland BV, een zusterorganisatie die onder dezelfde Broadporte holding valt. De aanleiding van de verhuizing was een groeiende organisatie die in Leidschendam al geringe tijd de nodige vierkante meters te kort kwam.

'We kijken er erg naar uit ons nieuwe kantoor, waarin we alle ruimte hebben om al onze afdelingen en teams de faciliteiten te bieden die zij verdienen. Een bijkomend voordeel is dat het pand is gekocht, dat maakt investeren in ons eigen gebouw voor de lange termijn een stuk makkelijker’, aldus Thijs Haselhoff, Managing Director Althen BV.

Vanuit de nieuwe locatie zullen de nieuwe activiteiten op het gebied van Industrial IoT verder worden uitgebouwd en zullen diensten zoals kalibratie en reparatie verder worden uitgebouwd. 


Nieuw adres: Verrijn Stuartlaan 40, 2288 EL Rijswijk


www.althen.nl

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina