linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
IFR ZIET 5 GROTE ROBOTTRENDS
Het aantal jaarlijkse installaties van industriële robots is binnen tien jaar (2010-2019) meer dan verdrievoudigd en bereikte 381.000 eenheden in fabrieken over de hele wereld. Lees meer
SCHNEIDER MODICON SWITCH
Een industriële “switch” moet betrouwbaar, cyberveilig, compatibel én robuust zijn. Lees meer
KIM POVLSEN LEIDT UNIVERSAL ROBOTS
Teradyne maakt bekend dat Kim Povlsen is benoemd tot voorzitter van Universal Robots. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

ATLAS COPCO ZOEKT EXTRA PERSONEEL

11/02/2021

Atlas Copco in Wilrijk zoekt 113 extra arbeiders en bedienden voor de R&D-productiesite.

Als wereldwijd marktleider is innovatie cruciaal voor Atlas Copco. Daarom is het bedrijf in 2018 gestart met een investeringsprogramma voor de site in Wilrijk, waar de hoofdzetel van de compressorenafdeling gevestigd is. 

Het voorbije half jaar rekruteerde Atlas Copco, ondanks een tijdelijke stop door de 2020-lockdown, reeds honderd medewerkers voor de site in Wilrijk.

Atlas Copco wil haar positie in België nog verder verankeren. Zo besliste Atlas Copco vorig jaar om 15 miljoen euro extra per jaar te investeren in de site in Wilrijk, bovenop het bestaande R&D budget. Onder meer door de uitrol van nieuwe technologieën, automatisering en de recente invoering van 5G op de site in Wilrijk streeft Atlas Copco naar een efficiëntere productie. 

Atlas Copco investeert niet enkel in machines en technologie, maar dus ook in de medewerkers. Momenteel werken op de site in Wilrijk reeds zo’n 3.000 mensen.

Het bedrijf is nu op zoek naar onder meer IT-profielen en data-analisten en ingenieurs. Atlas Copco rekruteert daarnaast ook CNC operatoren, magazijniers en monteurs.

Naast de 113 vacatures in Wilrijk heeft Atlas Copco ook een twintigtal vacatures in haar verkoop- en servicebedrijf in Overijse en het internationale distributiecentrum in Hoeselt.

www.atlascopco.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina