linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
IFR ZIET 5 GROTE ROBOTTRENDS
Het aantal jaarlijkse installaties van industriële robots is binnen tien jaar (2010-2019) meer dan verdrievoudigd en bereikte 381.000 eenheden in fabrieken over de hele wereld. Lees meer
SCHNEIDER MODICON SWITCH
Een industriële “switch” moet betrouwbaar, cyberveilig, compatibel én robuust zijn. Lees meer
KIM POVLSEN LEIDT UNIVERSAL ROBOTS
Teradyne maakt bekend dat Kim Povlsen is benoemd tot voorzitter van Universal Robots. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

VERSTERKING VOOR EUCHNER

11/02/2021

Euchner kondigt trots aan dat twee ervaren professionals op het gebied van machineveiligheid Euchner Benelux komen versterken.

Voor België is dat Ronny Slenders - (Sales Manager voor België en Luxemburg) en voor Nederland is dat Martijn Kennis - (Sales Manager voor Nederland).

Euchner verwacht dat Ronny en Martijn de producten en diensten van het bedrijf een nog steviger positie in de markt zullen geven door de kennis en ervaring die zij meebrengen. Beide heren kunnen rechtstreeks door klanten worden gecontacteerd, zowel telefonisch als per mail.

Heeft u vragen? De contactgegevens van Ronny (foto rechts) en van Martijn (foto links) vindt u op de Euchner Benelux-websites: www.euchner.be, www.euchner.lu en www.euchner.nl

Euchner biedt een scala van hoogwaardige veiligheidsproducten voor toegangsbewaking, autorisatie en evaluatie. Machineveiligheid wordt tevens projectmatig ondersteund door de afdeling Safety Services.

Praktisch, duidelijk en werkbaar zijn kernbegrippen bij Euchner.

Behoefte aan meer inzicht? Euchner verzorgt pasklare trainingen. Leg uw vragen op tafel bij de experts van Euchner. 'Machineveiligheid is core-business bij Euchner. Wij zorgen dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat wij die verhelderend praktijkgericht kunnen delen', klinkt het nog bij Euchner.

www.euchner.nl

www.euchner.be

www.euchner.lu

 

 

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina