linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
PRODUCTDATA VIA EPLAN DATA PORTAL
Data vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Lees meer
PALLETISEERCOBOT OP EMPACK
Yaskawa toont een palletiseercobot en vision-oplossingen op de Empack beurs in 's Hertogenbosch. Lees meer
RECORDINVESTERING ANTWERPSE HAVENINDUSTRIE
De industrie in het Antwerps havengebied investeert een recordbedrag van 11,57 miljard euro. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

ATS WINT SUPPLIER AWARD ATLAS COPCO

01/07/2021

ATS Brussels, gevestigd in Ternat en dochterbedrijf van technologiegroep ATS Groep uit Merelbeke, viel in de prijzen tijdens de Supplier Awards 2020 van Atlas Copco Airpower.

Deze prijsuitreiking, georganiseerd door Atlas Copco, erkent de belangrijkste leveranciers in de supply chain van hun Business Divisions. In lijn met hun bedrijfsstrategie waardeert de internationale technologiespeler zo hun leveranciers wereldwijd die uitzonderlijke prestaties geleverd hebben binnen een specifieke toeleveringssector. 

ATS Brussels werd tijdens de virtuele prijsuitreiking tot winnaar uitgeroepen in de categorie ‘Operational Excellence’. ATS Brussels werd verkozen door haar leidersfunctie met betrekking tot het KANBAN-systeem waarbij een verregaande implementatie gerealiseerd wordt met de aankoopsystemen van Atlas Copco en waarbij de controle over alle inbound- en outbound onderdelen voor de productie van de elektrische schakelkasten gedeeld wordt op het Atlas Copco-netwerk. Deze manier van werken creëert een beter overzicht voor Atlas Copco en een sterkere verbondenheid tussen ATS Brussels en de productielijnen van Atlas Copco.

Wim Sonck, CEO ATS Brussels nv verduidelijkt: 'Deze prijs vormt een erkenning voor de vele jaren van hard werk, zowel van onze mensen op de werkvloer als onze mensen in engineering en administratie. Het up and running krijgen van dit KANBAN-systeem is met glans geslaagd door een intense samenwerking tussen ATS Brussels en verschillende afdelingen van ons moederbedrijf A.T.S. nv. Ons motto ‘samen maken we het verschil’ is hiermee meer dan eens bewezen.'

ATS Brussels produceert elektrische schakelkasten met een seriematig karakter: seriebouw van schakel- en controlepanelen voor procesinstallaties, vermogendistributie of een combinatie van beide disciplines. Daarnaast is ATS Brussels ook een groothandel in elektrisch materiaal met focus op de industrie.


www.atsgroep.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021