linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
PRODUCTDATA VIA EPLAN DATA PORTAL
Data vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Lees meer
PALLETISEERCOBOT OP EMPACK
Yaskawa toont een palletiseercobot en vision-oplossingen op de Empack beurs in 's Hertogenbosch. Lees meer
RECORDINVESTERING ANTWERPSE HAVENINDUSTRIE
De industrie in het Antwerps havengebied investeert een recordbedrag van 11,57 miljard euro. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

JAN FEIJEN DIRECTEUR BUILDING SERVICES SPIE

08/07/2021

SPIE Belgium, onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, laat weten dat Jan Feijen benoemd is tot directeur Building Services. 

Sinds 17 mei 2021 is Jan Feijen als directeur volledig verantwoordelijk voor de afdeling Building Services van SPIE Belgium. In deze nieuwe functie is hij specifiek verantwoordelijk voor de onderhoudsactiviteiten en de ontwikkeling daarvan in heel België.

Jan Feijen is industrieel ingenieur van opleiding (De Nayer Instituut – Mechelen) en heeft ook verschillende opleidingen gevolgd in strategie, leiderschap en financiën. Hij begon zijn carrière in 1992 bij de Colruytgroep als Design Engineer bij Dolmen Automation. In 1995 werd hij door DCM aangeworven als Maintenance Manager en daarna ging hij aan de slag bij de Cegelec-groep. Daar groeide hij van Division Manager door tot Sales Manager. In 2005 werd Jan door Arcadis België aangetrokken als Account Manager en twee jaar later keerde hij terug naar de Facility-activiteiten. Daarna nam hij een operationele functie op als Area Manager bij Cofely Services (Engie). In 2013 werd Jan benoemd tot Managing Director van ECOM Services (Engie) en zeven jaar later ging hij in dezelfde functie aan de slag bij SENEC (Engie). Daarna schopte hij het tot manager van de afdeling Major Projects van Engie Solutions.

'De facilitaire markt is in volle beweging. Afgelopen jaren hebben we veel investeringen gezien, mede geduwd door tendensen waarbij er een stijgende vraag is naar moderne en energievriendelijke gebouwen die eveneens gemakkelijk bereikbaar zijn. Met Covid gaat er nu nog meer nagedacht worden over het gebruik van bureelruimten, die eveneens andere functies zoals ontmoetingsplekken zullen moeten bevatten. Organisaties zijn immers volop bezig het werken op een andere wijze invulling te geven waardoor ook hun gebouwen aan transformaties onderhevig zullen zijn. De facilitaire markt zal een belangrijke plaats krijgen om deze omschakeling mee te bewerkstelligen. Hier wensen we met onze Building Service activiteiten verstandig op in te spelen', aldus Jan Feijen.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021