linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
PRODUCTDATA VIA EPLAN DATA PORTAL
Data vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest! Lees meer
PALLETISEERCOBOT OP EMPACK
Yaskawa toont een palletiseercobot en vision-oplossingen op de Empack beurs in 's Hertogenbosch. Lees meer
RECORDINVESTERING ANTWERPSE HAVENINDUSTRIE
De industrie in het Antwerps havengebied investeert een recordbedrag van 11,57 miljard euro. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

NIEUW CO-CREATIECENTRUM FLANDERS MAKE

08/07/2021

Op vrijdag 9 juli 2021 is er een symbolische eerstesteenlegging van het nieuwe Flanders Make co-creatiecentrum voor Industrie 4.0 productie in Kortrijk.

De eerstesteenlegging zal gebeuren in aanwezigheid van Vlaams minister van Innovatie Hilde Crevits en burgemeester Ruth Vandenberghe.

In dit nieuwe co-creatiecentrum zal Flanders Make de eigen bestaande onderzoeks- en validatie-infrastructuur onderbrengen en uitbreiden. De maakindustrie is sterk vertegenwoordigd in deze regio en met de nieuwe site is men in staat om KMO’s en grote bedrijven uit heel Vlaanderen nog beter ondersteunen om voluit in te zetten op industrie 4.0 en de digitale transformatie die hiervoor nodig is. 

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. Vanuit vestigingen over heel Vlaanderen legt Flanders Make zich toe op industrie-gedreven hoogkwalitatief technologisch onderzoek en innovatie samen met en voor grote bedrijven en KMO’s. Het doel is om bij te dragen tot de technologische ontwikkeling van de voertuigen, machines en fabrieken van de toekomst. De organisatie zet daarbij ook sterk in op internationale innovatiesamenwerking en op participatie in Europese onderzoeksprojecten.

Flanders Make is actief in heel Vlaanderen, met co-creatie centra in Lommel, Leuven, Kortrijk en Sint-Truiden en core labo’s bij de 5 Vlaamse universiteiten: KU Leuven, Universiteit Antwerpen, Universiteit Gent, Universiteit Hasselt en Vrije Universiteit Brussel.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021