linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
VACATURE HYDROFLEX HYDRAULICS
Hydroflex Hydraulics heeft een vacature voor een Sales Engineer / Accountmanager hydrauliek. Lees meer
NIEUWE VOORZITTER VOOR VOMI
Dethlef Pieters nieuwe voorzitter VOMI. Lees meer
ULTIMO EAM-PLATFORM
Ultimo’s EAM-platform gekozen als één van de technologieën van de toekomst voor MTC’s Digital Manufacturing Accelerator (DMA)  Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

ROBOTS OP NEDERLANDSE METAALDAGEN

06/09/2021

Robotica oplossingen op Nederlandse Metaaldagen 2021.

Tijdens de Nederlandse Metaaldagen (15-17 september 2021) introduceert Yaskawa samen met partners BMO Automation en RoboFlex, een aantal toepassingen voor het optimaliseren van productie processen met behulp van industriële robots.

Met trots presenteert BMO Automation op de Nederlandse Metaaldagen de IRIDIUM serie. Hiermee breidt het haar product portfolio van gebruiksvriendelijke robotsystemen verder uit met een compacte alleskunner voor draai- en freesmachines. De IRIDIUM is de meest laagdrempelige automatisering in de markt. U profiteert van de voordelen van een Single Batch Automatisering met een minimale investering. Bovendien kan uw team zo gemakkelijk wennen aan de procesverbeteringen die de automatisering teweeg brengt. Dankzij de modulaire opzet van de IRIDIUM Serie behoudt uw investering waarde. Op een later moment kunt u namelijk het rendement van uw investering verder vergroten met een eenvoudige upgrade naar Multi Batch. Het rendement kan zelfs verdubbeld worden door een tweede CNC machine aan één IRIDIUM Sideloader te koppelen.

De serie ArcWorld booglas robotcellen van Yaskawa biedt al jaren lang een flexibele oplossing voor productiebedrijven om hun productie te verhogen. Het kleinste model uit de serie is te zien op de Nederlandse Metaaldagen. De ArcWorld Micro HS is een flexibele en ruimtebesparende lascel die eenvoudig te installeren en verplaatsen is en een compacte en makkelijke optie biedt voor het vervangen of aanvullen van handmatig lassen.

Sort4You van RoboFlex is dè uitraapoplossing voor het geautomatiseerd uitrapen van de lasergesneden plaat. Door de speciaal door RoboFlex ontworpen software is het mogelijk om geheel automatisch platen uit te rapen die gesneden zijn.

Weld4You

Door de combinatie van een collaboratieve robot en een eenvoudige gebruikersinterface zorgt de Weld4You, verkrijgbaar bij RoboFlex, voor eenvoud voor de gebruiker, zonder de essentiële lasfuncties uit meer dan 40 jaar laservaring te missen. Met handmatige begeleiding kan de Yaskawa HC10 cobot eenvoudig naar nieuwe lasposities worden verplaatst en worden geprogrammeerd. Nadat het programma is aangemaakt, kan het robottraject gecontroleerd worden en eventueel aangepast, voordat de robot begint met lassen. Een langdurig leerproces in complexe programmeeromgevingen is niet meer nodig, waardoor er meer tijd overblijft voor het aanmaken van de lasprogramma’s zelf.

Yaskawa Benelux, BMO Automation en RoboFlex zijn te vinden in hal 5, stand B026 van 15-17 september 2021 in de Brabanthallen 's Hertogenbosch.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021