linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
ECOSTRUXURE POWER ARCHITECTUUR
Schneider Electric lanceert nieuwe verbonden verdeelborden, vermogenschakelaars en sensoren voor hun EcoStruxure™ Power-architectuur. Lees meer
TOEKOMST VAN VERPAKKING OP EMPACK
Ontdek de toekomst van verpakken op Empack Mechelen. Lees meer
IGUS INVESTEERT IN KUNSTSTOFRECYCLING
HydroPRS-pionier Mura Technology begint met de bouw van 's werelds eerste commercieel geëxploiteerde hydrothermische opwaarderingsinstallatie voor kunststofrecycling in het Verenigd Koninkrijk. Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

PARKER SENSOCONTROL SCPSi

20/09/2021

Parker SensoControl introduceert de nieuwe druksensor, SCPSi, met IO-Link-functionaliteit voor gebruik binnen slimme Internet of Things-toepassingen.

Parker Hannifin, de wereldwijde marktleider op het gebied van aandrijvings- en besturingstechnologieën, heeft de SCPSi-druksensor met IO-Link-functionaliteit op de markt gebracht om aan de vraag van klanten naar meer slimme industriële omgevingen te voldoen.

De sensor, die voorzien is van een geoptimaliseerd, compact ontwerp, maakt bijzonder eenvoudige en snelle inbedrijfstelling en parameterisatie mogelijk, dankzij het IO-Link-interface. Dit houdt in dat gegevens sneller en in een gestandaardiseerde vorm beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in een ERP-systeem.

Uiteindelijk zal dit leiden tot kostenbesparing en een toename in efficiëntie.Met behulp van IO-Link-technologie worden gegevens zonder verstoring overgedragen. De gegevensoverdracht vindt zijn basis in een volledig digitaal signaal van 24 V. De signaaloverdracht is zeer goed beveiligd tegen invloeden van buitenaf. Onnauwkeurigheden bevinden zich nu dus in het verleden.

Met de IO-Link-technologie kan een breed scala aan waarden gemeten worden. Hiermee heeft de gebruiker meer flexibiliteit en de mogelijkheid voor eenvoudige integratie in bestaande systemen.

Toestandsbewakende toepassingen kunnen op die manier eenvoudig worden ontwikkeld. Via de IO-Link-sensor is diagnose op afstand ook mogelijk. 

Voor meer informatie over de SCPSi-druksensor gaat u naar: https://ph.parker.com/nl/nl/io-link-pressure-sensor-and-switch-scpsi

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021