linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw
WEG MOTOREN VOOR GROOTSTE IRRIGATIEPROJECT
De kwaliteit van de landbouwgronden in India varieert per regio, waarbij sommige delen vrij droog en dor zijn. Lees meer
RECYCLAGE VOOR KABELRUPSEN
Het igus programma voor het recycleren van kabelrupsen komt op gang. Lees meer
COBOTS IN MEDTECH INDUSTRIE
Wat kunnen cobots bijdragen tot bedrijven in de farmaceutische en medtech-industrie? Lees meer
prev
next

New product SMC: Digital Flow Switch Manifold for Water

 

 

TOEKOMST VAN VERPAKKING OP EMPACK

20/10/2021

Ontdek de toekomst van verpakken op Empack Mechelen.

Nieuwsgierig naar de toekomst van verpakken? Dan wordt u verwacht op Empack: het enige professionele verpakkingsevent in België voor iedereen die dag in, dag uit packaging ademt.

Na een jaar niet op de kalender te hebben gestaan wegens corona, vindt het event opnieuw plaats in de Nekkerhalte Mechelen op 27 & 28 oktober 2021. Een unieke kans om inspiratie op te doen, oplossingen te vinden voor uw uitdagingen, waardevolle contacten te leggen en uw bedrijf toekomstklaar te maken.

What's the next big thing in packaging?

Op die vraag vindt u tijdens Empack 2021 zeker een antwoord. Empack richt de blik op de toekomst en focust op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en digitale transformatie. Daarnaast is dit dé moment om opnieuw te netwerken. Twee dagen lang kunnen meer dan 150 exposanten en 3.200 bezoekers naar hartenlust netwerken, inspiratie opdoen en hun ‘passion for packaging’ delen in een 4.000m² zee van ruimte.

Professioneel kennisprogramma  

Geen innovatie zonder knowhow. Daarom biedt Empack u een uitgebreid kennisprogramma aan. Tijdens de seminaries en workshops wordt er dieper ingegaan op hot topics in de verpakkingsindustrie zoals duurzaamheid, circulariteit, digitalisatie, packaging design,… 

Zo is er het programma ‘Groen Verpakken’ i.s.m. onder andere Fost Plus en Karine Van Doorsselaer (UAntwerpen), de Pack4Food Roadshow over circulair verpakken, workshops rond digitaliseren en innoveren in het verpakkingsproces, cases rond data driven packaging design enzovoort.  

Drie zones met speciale focus

  • Packaging Innovations: een dedicated zone op Empack. Niet-te-missen voor brand managers, marketeers, packaging designers,… 
  • Contract Pack Pavilion: op dit paviljoen ontdekt u bedrijven die uw verpakkingsproces uit handen kunnen nemen.
  • Take Out Corner: de place to be als u op zoek bent naar duurzame en gebruiksvriendelijke verpakkingen voor uw take away maaltijden.

Awards & netwerken

Tot slot vinden er ook twee awarduitreikingen en een netwerkdrink plaats op het einde van de eerste beursdag: de Trends Gazellen in packaging en de allereerste Verpakking & Label Award

De Trends Gazellen Awards huldigen snelgroeiende bedrijven of ‘Gazellen’ in drie verschillende categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. 

De nieuwe verpakkingsprijs, de Verpakking & Label Award, omvat twee categorieën: intelligente verpakkingsmachines en innovatieve verpakkingen & verpakkingsmaterialen. De winnaars worden tijdens een feestelijke prijsuitreiking bekend gemaakt.

Zoals u ziet, wordt Empack opnieuw een informatie- en netwerkplatform.

Het volledige programma vindt u op www.empack.be.

Bezoek gratis

Registreer u meteen via www.empack.be met code BAAS1000 voor uw gratis ticket. U komt niet graag alleen? Nodig uw collega’s uit en registreer ze met dezelfde code.

Praktische informatie

Empack Mechelen
27 & 28 oktober 2021 
Nekkerhal-Brussels North

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

leden2021