MEDIADOSSIER 2023 AUTOMATION MAGAZINE
Het Mediadossier 2023 voor Automation Magazine is voorgesteld. Lees meer
LEDENVERGADERING INDUMOTION BIJ KATOEN NATIE
De leden van beroepsorganisatie InduMotion verzamelden bij de Singelberg (Katoen Natie) in Kallo/Beveren voor een bezoek aan de kunstcollectie van Fernand en Karine Huts. Lees meer
VERTIV NIEUWE REEKS STROOMPRODUCTEN
Vertiv, wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert de Vertiv Geist Rack Transfer Switch (RTS)-reeks. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

ROKLIVE EMEA 2022 VAN ROCKWELL IN GOTEBORG

05/07/2022

Rockwell Automation heeft het programma van haar nieuwe Europese evenement, ROKLive EMEA 2022, bekendgemaakt.

Het evenement vindt plaats van 24 tot en met 27 oktober in het Zweedse Göteborg. Aanmelden voor het evenement is vanaf nu mogelijk. 

ROKLive EMEA 2022 wil experts en innovators op het gebied van operations, onderhoud, engineering en technologie in de industrie bij elkaar brengen om samen te onderzoeken hoe de intelligente devices, software, oplossingen en diensten van Rockwell Automation de industriële automatisering veranderen.

Tijdens het vierdaagse evenement verzorgen professionals uit de sector talrijke sessies. De deelnemers krijgen volop gelegenheid om kennis te maken met inspirerende thoughtleaders en technologische innovaties. Die zullen hen in staat stellen om hun strategie voor smart manufacturing en digitale transformatie te versnellen en hen laten zien, hoe ze optimaal van de oplossingen van Rockwell Automation en het PartnerNetwork™ ecosysteem kunnen profiteren. 

Sachin Mathur, directeur software en besturing van Rockwell Automation in EMEA, verduidelijkt: 'We zijn niet alleen verheugd, dat we zo'n groot evenement naar Europa hebben kunnen halen, maar ook dat het een live evenement met persoonlijk contact is. Dat is belangrijk voor de interactie tussen klanten, partners, domeinexperts en andere belanghebbenden. De agenda van dit jaar is gevuld met presentaties over de nieuwste trends en mogelijkheden met betrekking tot cloud- & SaaS-oplossingen, data-analytics, operations management, intelligent devices, productiedata en procesbesturing. Dit zijn allemaal kernfundamenten voor de productie en de ondersteuning van werknemers in een Connected Enterprise.'

Dit zijn de programma-onderdelen van ROKLive EMEA 2022: 

  • Keynote-presentaties: ROKLive EMEA begint elke dag met een inspirerende keynote over strategie en visie voor digitale transformatie. Samen met gastsprekers belicht Rockwell Automation de noodzaak van investeringen in innovatie en de resultaten daarvan. 
  • Ruim 125 interactieve sessies: Beleef interactieve sessies over de nieuwste oplossingen voor industriële transformatie en best practices. Door middel van technische trainingen, praktijkgerichte labs en interactieve discussies leren deelnemers van productiemanagers, industrie-experts en collega’s.
  • The Connected Enterprise Expo: Bezoek The Connected Enterprise Expo en bekijk demo’s van de IT- en OT-innovaties van Rockwell Automation en haar partners. Op de Expo worden de nieuwste ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden op het gebied van industriële en productietransformatie gepresenteerd.
  • Netwerken : Leg persoonlijk contact met honderden professionals die alles weten over industriële technologie en automatisering. 

'We gaan vooruitblikken op nieuwe producten die in het nieuwe fiscale jaar worden gelanceerd. Denk bijvoorbeeld aan ons vernieuwde Kinetix®- en PowerFlex®-aanbod. Of aan onze sensoren, industriële componenten en gedistribueerde I/O-lijnen', aldus Dirk Den Haese, directeur intelligent devices bij Rockwell Automation. 'Uit gesprekken met klanten weten we dat er een enorme behoefte bestaat om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ons evenement is de ideale gelegenheid voor klanten en partners om hun technische kennis te vergroten, best practices te delen en samen zakelijke kansen te verkennen.' 

ROKLive EMEA 2022 vindt plaats van 24 tot en met 27 oktober in de Gothia Towers in Götenborg.

Belangstellenden kunnen vanaf nu zich voor het evenement aanmelden via https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/roklive/emea.html.

Er is een early bird-korting van 20%. Snelle boekers betalen slecht 799 dollar in plaats van 999 dollar.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022