MEDIADOSSIER 2023 AUTOMATION MAGAZINE
Het Mediadossier 2023 voor Automation Magazine is voorgesteld. Lees meer
LEDENVERGADERING INDUMOTION BIJ KATOEN NATIE
De leden van beroepsorganisatie InduMotion verzamelden bij de Singelberg (Katoen Natie) in Kallo/Beveren voor een bezoek aan de kunstcollectie van Fernand en Karine Huts. Lees meer
VERTIV NIEUWE REEKS STROOMPRODUCTEN
Vertiv, wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, introduceert de Vertiv Geist Rack Transfer Switch (RTS)-reeks. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

SE LANCEERT NIEUWE EV-LAADOPLOSSING

28/07/2022

Schneider Electric kondigt de lancering aan van een nieuwe EV-laadoplossing voor efficiënte, veerkrachtige en duurzame elektrische mobiliteit en energieneutrale gebouwen.

Schneider Electric is zich bewust van het belang van gebouwen als men spreekt over de elektrificatie van transport. Volgens Bloombergzal tegen 2030 ongeveer 70% van de EV-laadbeurten plaatsvinden in commerciële, industriële en meergezinsgebouwen. 

Met deze lancering zet Schneider Electric zijn streven voort om gebouwen slimmer en duurzamer te maken door het toevoegen van hoogwaardige EV-laadinfrastructuur. 

'Naarmate EV’s de automarkt veroveren, zullen gebouwen een groter deel van de lasten op zich nemen. Mensen zullen niet meer stoppen om op te laden; ze zullen opladen waar ze stoppen. We zullen thuis opladen, maar ook op bestemmingen zoals kantoren, winkels, restaurants, parkeergarages, scholen, ziekenhuizen, bioscopen, enzovoort', zegt Mike Doucleff, Head of eMobility Business.

Wat is EcoStruxure voor eMobility in gebouwen? 

Schneider Electric biedt betrouwbare en energie-efficiënte technologie aan voor de implementatie van EV-laadinfrastructuur in commerciële, industriële en residentiële gebouwen. Want EcoStruxure for eMobility gaat om meer dan alleen maar EV-laders, het is een end-to-end verbonden oplossing die gemakkelijk te installeren is, de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening in gebouwen handhaaft en EV-bestuurders een comfortabele ervaring biedt. 

EcoStruxure for eMobility omvat drie belangrijke elementen:  

  1. EVlink Pro AC is een betrouwbare, duurzame en verbonden laadpaal die snel kan worden geïnstalleerd, maar die ook ​ eenvoudig te bedienen en te onderhouden is. Bovendien worden kosten en uitvaltijd tot een minimum beperkt. 
  2. EcoStruxure EV Charging Expert is een on-site belastingsmanagementsysteem dat op een dynamische manier de real-time beschikbare stroom in het gebouw verdeelt om EV's op te laden. Hierbij wordt hernieuwbare energie geïntegreerd en worden piekuren vermeden. Via een abonnement zorgt het ook voor toegang tot geavanceerde analysediensten. 
  3. En tot slot is EcoStruxure EV Advisor een cloudgebaseerde operationele software waarmee partners op afstand toezicht kunnen houden en de EV-laadinfrastructuur eenvoudig in bedrijf kunnen stellen, monitoren en controleren. Dit zal later in het jaar worden gelanceerd. 

Sinds het begin van de reis naar de elektrificatie van voertuigen is het hoofddoel van Schneider Electric om oplossingen te bieden voor de uitdagingen van klanten met betrekking tot het inzetten van EV-laadinfrastructuur. ​Schneider Electric streeft naar een energieneutrale toekomst, en EcoStruxure voor eMobility is slechts één van de manieren waarop het bedrijf dit doel kan bereiken. 

www.se.com

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022