RECORDOMZET VOOR UNIVERSAL ROBOTS
Universal Robots rapporteert recordomzet ondanks wereldwijde onzekerheid. Lees meer
NIEUWE CEO VOOR GIBAS
Na 36 jaar stopt Steven Gijsen als CEO van Gibas. Lees meer
HECR-SERIE THERMO CHILLERS SMC
HECR-serie thermo chillers van SMC: Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

TYPHOON ACTIEF OP NEDERLANDSE MARKT

21/09/2022

Typhoon NV uit Beveren-Leie werkt vanaf heden samen met Henk Van Dasselaar voor de uitbouw van zijn organisatie in Nederland.

De bedoeling is om de weinig bekende maar toch wel heel efficiënte techniek van ronde filters verder te lanceren in Nederland.

Met de aanstelling van Henk bevestigt nogmaals het potentieel dat Typhoon ziet voor zijn gamma van producten en expertise in de procesindustrie in Nederland. Henk Van Dasselaar met zijn bedrijf Hevada is reeds jaren een begrip in de ontstoffingswereld in Nederland. 

'Met Henk Va Dasselaar halen we niet enkel een pak praktische ervaring binnen, maar tevens zal Henk ook helpen om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen specifiek voor de Nederlandse markt', vertelt Kris Devidt, zaakvoerder van Typhoon Luchttechniek BV. 'Ik kende de kwalitatieve producten van Typhoon al jaren en ben nu heel verheugd dat ik met deze producten het verschil kan maken hier in de Nederlandse markt', vult Henk Van Dasselaar aan. 'De eerste projecten hebben we ondertussen al gerealiseerd en onze klanten zijn super enthousiast.'

Typhoon uit Beveren-Leie (Waregem) is sinds 1959 een internationaal milieutechnologiebedrijf actief in luchttechniek. Turn-key installaties voor industriële stofafzuiging en pneumatisch transport systemen maar ook industriële ventilatoren, radsluizen of andere luchttechnische componenten zoals cyclonen, dynamische condensors, enz worden door de “engineers of clean air” zelf ge-engineerd, geproduceerd en gemonteerd. Ook voor preventief en curatief industrieel onderhoud in industriële omgevingen of voor industriële montagewerken kan u bij Typhoon terecht.

De oplossingen van Typhoon worden ingezet in de productieprocessen van industriële bedrijven actief in heel wat sectoren zoals de recyclage-industrie, afvalverwerking, ontginning van mineralen, cementindustrie, houtverwerkende industrie (zowel schrijnwerkerijen als spaanderplaatfabrieken), voeders en voedingsnijverheid, vlas en textiel, biomassa en de biogaswereld. Alle producten en diensten van Typhoon zijn gekenmerkt door hun duurzaamheid (robuustheid en slijtvastheid), energiezuinigheid, onderhoudsvriendelijkheid en bedrijfszekerheid (7d/7d, 24h/24h). De strategie van het bedrijf is om continue te investeren in nieuwe sectoren in de Benelux alsook om internationaal de opgebouwde proces expertise uit te rollen.

www.typhoon.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022