linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

PARKER VA SERIE LASTAFHANKELIJKE VENTIELEN

22/11/2022

Parker kondigt de VA-serie aan van de volgende generatie lastafhankelijke ventielen voor mobiele machines.

Parker Hannifin kondigt een set voorgecompenseerde lastafhankelijke (LS) ventielen van de volgende generatie aan als onderdeel van de VA-serie, speciaal ontworpen voor zeer veeleisende mobiele machinetoepassingen.

De toonaangevende prestaties van de VA-serie mobiele richtingsregelventielen zorgen voor een uitstekende manoeuvreerbaarheid en robuustheid, evenals een grotere flexibiliteit en modulariteit. Deze ventielen zijn ontworpen en voorbereid om te voldoen aan toekomstige eisen binnen uitdagende industrieën, zoals bosbouw, bouw, mijnbouw en materiaaltransport.

De VA-serie is gebaseerd op de bestaande hoogwaardige L90LS- en K220LS-ventielen die bekend staan om hun robuustheid, bedienbaarheid en flexibiliteit. Deze vooraf gecompenseerde LS-ventielen van de volgende generatie zijn aanzienlijk verbeterd om de modulariteit te vergroten en om efficiënte oplossingen voor de klant mogelijk te maken. Deze ventielen zijn bijvoorbeeld ontworpen om minder ruimte in beslag te nemen en met het oog op het verbeteren van montagemogelijkheden. Ook worden kanalen geoptimaliseerd om stromingsverlies te minimaliseren. Met een maximaal debiet naar de werkpoort van 450 l/min, treedt de VA-serie in de voetsporen van het K220LS-ventiel en tilt het de prestaties naar een hoger niveau.

De VA-serie is ontworpen en geoptimaliseerd met functies zoals interne elektronica en is gereed voor Industry 4.0 of andere toekomstige eisen met betrekking tot IoT en diagnostiek. Daarnaast bevat de nieuwe serie ventielen de nieuwste hydraulische functies: proportionele tegendruk met actief bijvullen, opwarmmogelijkheden en diverse andere prestatieverhogende verbeteringen die het begin van de volgende generatie mobiele richtingsregelventielen inluiden. Met de VA-serie blijft Parker hoogwaardige oplossingen leveren met aan functies aangepaste spoelen en een naadloze integratie van spruitstukken die speciaal zijn ontworpen voor specifieke klantbehoeften. Met de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, van grondstof tot eindproduct, waardoor de totale ecologische voetafdruk wordt verkleind, blijft de VA-serie trouw aan het doel van Parker om een betere toekomst te realiseren.

De VA300 is het eerste ventiel van de nieuwe serie dat wordt uitgebracht. Het volgende ventiel in de serie, de VA450, wordt begin 2023 op de markt gebracht.

Kom meer te weten over de VA-serie op: https://ph.parker.com/nl/nl/mobile-directional-contol-valve-va-series

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022