linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

SIEMENS KOOPT SENSEYE

07/12/2022

Siemens breidt zijn portfolio op het vlak van innovatief predictief onderhoud en asset intelligence verder uit met de overname van Senseye.

Het wereldwijde softwarebedrijf Senseye voor industriële analyse heeft zijn hoofdkantoor in Southampton, in het Verenigd Koninkrijk.

Senseye is een toonaangevende leverancier van resultaatgerichte oplossingen voor predictief onderhoud voor industriële en productiebedrijven. Met de oplossing van Senseye voor predictief onderhoud kan de ongeplande stilstandtijd van machines met tot 50 % verminderd worden en stijgt de productiviteit van het onderhoudspersoneel met tot 30 %. 

Bovendien kunnen oplossingen van Senseye helpen om de duurzaamheid van bedrijven te verbeteren door de levensduur van activa te verlengen en de hoeveelheid afval te verminderen. Sinds 1 juni 2022 is Senseye een volle dochteronderneming van Siemens holdings plc in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is organisatorisch toegewezen aan Siemens Digital Industries en onderdeel van de Customer Services Business Unit.

'De op AI gebaseerde oplossingen van Senseye vormen een aanvulling op ons portfolio van digitale diensten en zorgen voor efficiënt en schaalbaar predictief onderhoud. Zo kunnen we uiterst flexibele oplossingen aanreiken om onze klanten in tal van sectoren te helpen de toekomstige toestand van hun machines te bepalen en zo de algemene efficiëntie van hun apparatuur te verhogen', zegt Margherita Adragna, CEO van Customer Services for Digital Industries, Siemens AG.

Simon Kampa, CEO van Senseye, voegt eraan toe: 'Samen kunnen we het volle potentieel van Senseye’s innovatieve predictieve technologie en diepgaande expertise vergroten. De wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide industriële kennis van Siemens zullen ervoor zorgen dat onze huidige en toekomstige klanten kunnen profiteren van innovatieve, naadloos geïntegreerde Industry 4.0-oplossingen om meetbare bedrijfsresultaten te stimuleren.'

Senseye is een toonaangevende leverancier van resultaatgerichte oplossingen voor predictief onderhoud voor industriële en productiebedrijven. Senseye vestigt de aandacht op activa die uw aandacht vereisen.

Sinds zijn oprichting in 2014 heeft Senseye zich gericht op schaalbare en duurzame Software-as-a-Service-oplossingen (‘SaaS’). Senseye gebruikt geavanceerde, speciaal ontwikkelde machinelearning en artificiële intelligentie om een wereldwijd schaalbare oplossing te bieden die predictief onderhoud mogelijk maakt en zo helpt om ongeplande stilstand te verminderen en duurzaamheid te verbeteren. De oplossing sluit naadloos aan bij bestaande en nieuwe infrastructuurinvesteringen door gegevens over machines, onderhoud en gedrag van onderhoudspersoneel te gebruiken om inzicht te krijgen in de toekomstige gezondheid van machines en wat menselijke aandacht vereist. De oplossing is ontworpen voor onderhoudspersoneel en vereist geen eerdere achtergrond in gegevenswetenschap of traditionele controle.

Meer info vindt u op de perswebsite van Siemens.

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022