RECORDOMZET VOOR UNIVERSAL ROBOTS
Universal Robots rapporteert recordomzet ondanks wereldwijde onzekerheid. Lees meer
NIEUWE CEO VOOR GIBAS
Na 36 jaar stopt Steven Gijsen als CEO van Gibas. Lees meer
HECR-SERIE THERMO CHILLERS SMC
HECR-serie thermo chillers van SMC: Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

CONRAD SOURCING PLATFORM

05/01/2023

Conrad Electronic ziet zichzelf als een leverancier van oplossingen en is als zodanig op weg om Europa's toonaangevende inkoopplatform voor technische benodigdheden te worden.

Het Conrad Sourcing Platform is een betrouwbare en competente partner en biedt zakelijke klanten niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook persoonlijk advies en tal van diensten, bijvoorbeeld op het gebied van e-procurement en kalibratie. Het Conrad-team richt zich momenteel op professionele meettechniek voor gebouwbeheer en presenteert bekende fabrikanten en hun nieuwe producten in concrete toepassingsvoorbeelden en themagebieden.
 
Betrouwbare metingen rond en in het gebouw
 
Het is van essentieel belang voor een soepel en efficiënt productieproces dat bouwkundige en technische systemen goed werken. Denk aan actuele onderwerpen als energieverbruik, verlaging van verwarmingskosten of beheersing van het binnenklimaat. Maar voor succesvol gebouwbeheer is ook opmeten van gebouwen, en onderhouden en repareren van machines en installaties van belang. En doorslaggevend op alle terreinen: regelmatige controle van de werking en betrouwbare meetresultaten.
Conrad Electronic ondersteunt professionals in facility management met een uitgebreid assortiment meet-, analyse- en testapparatuur, milieumeettechniek en energiekostenmeters. Het aanbod varieert van flexibele warmtebeeldtechnologie om energieverliezen op te sporen tot permanent geïnstalleerde meetapparatuur in schakelkasten. Bekende fabrikanten als Fluke, Flir en Voltcraft staan voor kwaliteit en gebruiksgemak bij het meten.
 
Meettechniek waar u op kunt vertrouwen
 
Fluke raadt voor CAT III-omgevingen de digitale multimeter uit de 110-serie aan. De Fluke 117, bijvoorbeeld, is de ideale meter voor veeleisende elektrotechnische taken. Met dit instrument is het mogelijk contactloos te controleren of een punt onder spanning staat en de AutoV/LoZ-functie voorkomt onjuiste meetwaarden door fantoomspanning. De compacte infraroodthermometer Fluke 62 MAX heeft ook alles wat de professional van een thermometer mag verwachten - zelfs op plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn voor reparatie en onderhoud. Het instrument onderscheidt zich door een hoge nauwkeurigheid en is zo stabiel dat hij een val van drie meter hoogte zonder schade overleeft. 
 
Voor het onderzoeken van vochtproblemen in gebouwen zijn doorgaans verschillende meetinstrumenten nodig, waaronder een vochtmeter, een psychrometer en een warmtebeeldcamera. Het gebouwinspectiesysteem MR277 van Flir verenigt al deze functies in één apparaat. Het instrument combineert de voordelen van infraroodgestuurde metingen en multispectrale dynamische beeldvorming (MSX) met geavanceerde omgevingssensoren.
 
De Voltcraft WBM-460 warmtebeeldmultimeter is ook een onmisbaar hulpmiddel voor gebouwbeheer. Deze combineert twee essentiële apparaten in één en bespaart zo kostbare tijd bij het meten. Eén enkel apparaat meet stroom, spanning en weerstand en heeft bovendien een geïntegreerde warmtebeeldfunctie. Daarmee is het mogelijk om temperatuurafwijkingen en probleemgebieden snel en eenvoudig op te sporen en weer te geven. 

www.conrad.be

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022