RECORDOMZET VOOR UNIVERSAL ROBOTS
Universal Robots rapporteert recordomzet ondanks wereldwijde onzekerheid. Lees meer
NIEUWE CEO VOOR GIBAS
Na 36 jaar stopt Steven Gijsen als CEO van Gibas. Lees meer
HECR-SERIE THERMO CHILLERS SMC
HECR-serie thermo chillers van SMC: Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

BEST OF INDUSTRY AWARD VOOR HARTING

19/01/2023

De industriële branchemedia van de Vogel Communications Group reikten de "Best of Industry Award" in 24 categorieën uit.

De HARTING Technology Group kwam met haar Han-Modular® Domino modules als winnaar uit de bus in de categorie "Electrical Equipment."

De HARTING Technology Group stond met haar Han-Modular® Domino modules bovenaan het podium van de winnaars. In de categorie Elektrische apparatuur heeft de volgende uitbreidingsfase van de modulaire industriële connectoren de eerste plaats veroverd. Het idee achter deze volgende fase in de ontwikkeling van industriële connectiviteit maakte al kort na het werelddebuut in het voorjaar naam en overtuigde de jury van de HERMES Award.

De modules op basis van het domino-principe werden erkend als een van de top 3 innovaties van het jaar 2022. Ze werden ook bekroond als "Cable and Connector Product of the Year" op de eerste "Instrumentation Excellence Awards" in Londen in oktober.

Sinds 2016 bekroont Maschinen Markt (Vogel Communications Group) jaarlijks de beste in de branche. De nominatiefase wordt gevolgd door vijf maanden online stemmen, waarbij ongeveer 20.000 lezers van het tijdschrift MM Maschinenmarkt op hun respectievelijke favorieten stemmen. Dit jaar werd de prijs voor het eerst uitgereikt in samenwerking met andere merken (PROCESS, LABORPRAXIS en DeviceMed) van de Vogel Communications Group - waardoor een nog breder deel van de industrie werd vertegenwoordigd.

Norbert Gemmeke, Managing Director van de Global Business Unit Electric, is verheugd dat hij de prijs heeft gewonnen: 'We zijn erg trots op deze prijs en willen de lezers bedanken die hun stem op ons hebben uitgebracht. Deze prijs toont aan dat we met de voordelen van de Domino-modules op het juiste spoor zitten bij onze klanten en partners. Besparing van installatieruimte en gewicht, maar ook de daarmee gepaard gaande lagere kosten en het behoud van hulpbronnen zijn belangrijke trendthema's die ons allen in deze tijd bezighouden.'

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022