linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

VAN TEAM REMBRANDTS NAAR MTA CREATING MECHATRONICS

19/01/2023

Welke ervaringen nemen studenten mee naar hun huidige baan en hoe gebruiken ze hun skills in het bedrijfsleven?

Apex Dynamics is al jaren een trotse sponsor van Team Rembrandts en andere studententeams en daarom ook geïnteresseerd in wat de studenten doen na hun studie. En hoe kijken zij terug op hun tijd bij deze teams?

Dit keer vandaag bezoekt Thom van Oss MTA Creating Mechatronics om in gesprek te gaan met voormalig lid van Team Rembrandts; Ron Visser. 

Hightech mechatronische systemen in serieproductie

Ron Visser is tijdens zijn studie mechatronica actief geweest bij Team Rembrandts en houdt dit ook na zijn studie vol. Hij is aan de slag gegaan bij MTA als Skillslab manager waar hij vorm geeft aan het ontdekken van innovatieve Hightech mechatronische systemen.

MTA ontwikkelt en produceert seriematig hightech mechatronische systemen voor de voedingsindustrie, de medische industrie en ook voor verschillende food packaging branches. MTA heeft ook een Skillslab waar verschillende mechatronische systemen worden gerealiseerd. In het Skillslab leren studenten en collega’s nieuwe dingen over hightech mechatronische systemen, experimenteren zij met nieuwe technologieën en maken zij zelf nieuwe innovatieve hightech mechatronische systemen. 

Kennis en ervaring van Team Rembrandts meenemen in het bedrijfsleven

Terugkijkend op zijn tijd bij Team Rembrandts zegt Ron Visser daarover: 'Ik denk in die zin het belangrijkste wat ik heb meegenomen een stukje gezond ondernemerschap is. Niet te bang zijn om vragen te stellen en nieuwe dingen te doen. Als ik dan ook iets mag meegeven aan de studenten is het om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en om een beetje de confrontatie op te zoeken. Want al kom je er in je eentje niet uit, je moet niet schromen om anderen vragen te stellen. Je kunt namelijk niet alles in je eentje oplossen.'

Sponsor Team Rembrandts

Na jaren sponsor te zijn van verschillende studententeams zoals Team Rembrandts en University Racing Eindhoven is Apex Dynamics benieuwd waar deze studenten na hun opleiding terecht komen. Wij zijn benieuwd wat deze studenten hebben geleerd bij deze teams, wat zij hebben meegenomen qua ervaring en kennis en hoe ze dat toepassen bij de huidige bedrijven waar zij nu actief zijn.

www.apexdyna.nl

Thom van Oss, directeur van Apex Dynamics Benelux, bezoekt een aantal oud-studenten in hun nieuwe werkomgevingen.

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022