linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

VAN STAGIAIR NAAR MEDE-EIGENAAR

25/01/2023

Bart Mans is per 1 januari 2023 ingestapt als partner en is nu samen met oprichter Ard Triepels de trotse eigenaar van AT-Automation.

Het industriële automatiseringsbedrijf uit het Nederlandse Weert is met de toetreding van Bart Mans tot de directie klaar voor de verdere groei en professionalisering van het bedrijf. 

Zo’n 8 jaar geleden startte Bart Mans als student Elektrotechniek zijn zoektocht naar een passende stage. Hij was op zoek naar een stageplek binnen een kleine organisatie, niet al te ver van huis en bij een bedrijf met groeipotentie. Zijn doel? Het hele automatiseringsproces van begin tot eind meekrijgen. Van verkoop tot aan de uiteindelijke oplevering. AT-Automation in Weert bleek daarin de perfecte match.  

Tijdens zijn stage is Bart voor het eerst in aanraking gekomen met Ignition, een Amerikaans softwarepakket voor industriële automatisering. Onderdeel van zijn stage was om het eerste Ignition-project binnen AT-Automation te optimaliseren. In korte tijd heeft hij zich gespecialiseerd in dit softwarepakket en van daaruit is er een succesvolle Ignition-afdeling opgebouwd. Zijn jarenlange inzet is, na verschillende functies te hebben bekleed binnen het bedrijf, beloond met het mede-eigenaarschap! 

Een helder doel en daar vol voor gaan 

'We zijn op dit moment de meest gespecialiseerde Ignition Integrator in Nederland en België. Het doel is om deze positie te versterken en de afdeling besturingstechniek mee te laten groeien om binnen vijf jaar in beide landen volledige dekking te hebben voor alle disciplines op het gebied van industriële automatisering.' – Ard Triepels 

In zijn nieuwe rol gaat Bart zich voornamelijk bezighouden met innovatie en strategie. Samen met Ard gaat hij meer energie steken in het optimaliseren van het bedrijf en het klaarstomen voor de toekomst. De eerste stap is hiermee gezet.  

Over AT-Automation 

AT-Automation is een industrieel automatiseerder van productieprocessen met de hoofdvestiging in Weert. Al 17 jaar profileert AT-Automation zich als betrouwbare partner. Met de toetreding van Bart tot de directie zijn er geen wezenlijke veranderingen in de strategie van het bedrijf. De bestaande focus zal door Ard en Bart gewaarborgd blijven met als doel landelijke dekking voor alle disciplines. De focus van de twee heren blijft liggen op partnerschap, aandacht voor de klant en het nakomen van afspraken. 

www.at-automation.nl

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022