AANDRIJFSYSTEMEN BIJ STORTGOEDEREN
Of het nu gaat om zand, kolen of voedingsmiddelen, zoals graan of suiker - een vrij groot deel van de goederen die over de weg, het water en het spoor worden vervoerd is bulkgoed. Lees meer
YOKOGAWA LANCEERT AUTONOMOUS CONTROL AI SERVICE
Yokogawa Electric Corporation (TOKYO: 6841) kondigt de lancering aan van een 'reinforcement learning'-dienst voor edge controllers. Lees meer
WATERATLAS BRENGT DUURZAAM WATER IN KAART
Een groot bedrijf waar het regenwater met honderden liters tegelijk van het dak via de regenpijp in het riool verdwijnt. Lees meer
prev
next

A new video from SMC

 

 

HECR-SERIE THERMO CHILLERS SMC

31/01/2023

HECR-serie thermo chillers van SMC: Milieuvriendelijke en veilige temperatuurregeling.

De HECR-serie thermo chillers van SMC biedt een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor het regelen van de temperatuur.

De serie bestaat uit koelmiddelvrije temperatuurregelaars in zowel lucht- als watergekoelde versies. Het ontwerp van de HECR-serie sluit aan op een 19-inch rackopstelling en is daardoor zeer geschikt voor laserapplicaties.

De HECR thermo chiller realiseert een zeer nauwkeurige regeling van het koelmiddel met behulp van een watergekoeld peltierelement. Waterkoeling zorgt voor een hogere capaciteit, minder geluid, een lager stroomverbruik, en minder stof en trillingen in vergelijking met een luchtgekoelde versie. 

Deze thermo chiller garandeert een veilige en stabiele temperatuurregeling. De nauwkeurigheid van de temperatuur bedraagt ± 0,01 tot 0,03 ºC. De HECR-serie bespaart energie en vermindert de hoeveelheid uitlaatwarmte met 90%, wat gunstig is in temperatuurgevoelige installatieruimten. 

De HECR-serie is snel operationeel: zodra aangesloten op het koelcircuit en op de water- en stroomvoorziening, is deze klaar voor gebruik. SMC levert modellen met uiteenlopende koelcapaciteit, van 200 W tot en met 1,2 kW.

www.smc.be

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022