linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

INE VIP-KAARTEN VIA 125 PARTNERS

15/02/2023

Donderdag 2 maart wordt de Brabanthal Leuven ter gelegenheid van INE 2023 omgetoverd tot een decor van 5 moodboxes met de lounges van 125 automatiseringspartners.

De genodigden worden er ontvangen door het management van de belangrijkste Beneluxspelers en tech start-ups, elk met tal van innovatieve oplossingen, apparaten, componenten en software om uw productie, uw installaties en organisatie optimaal, automatisch, geconnecteerd en geïntegreerd te laten verlopen. 

INE 2023 richt zich tot directieleden en afdelingshoofden uit productie, engineering, maintenance, kwaliteit, supply chain, IT, logistiek, after-sales en alle andere afdelingen die van belang zijn voor uw organisatie. Het doel: relevante informatie, inzichten en kennis omtrent nieuwe technologie, componenten, systemen en oplossingen voor toekomstige projecten.

Deelname aan INE 2023 is gratis, maar wel beperkt tot 1.200 gasten.

Behoort u tot de doelgroep, en wilt u op 2 maart alles ontdekken over automatiseren en innoveren? Vraag dan bij de aanwezige technologiepartners een unieke VIP-code aan.

Klik hier en selecteer de uitnodigende partner van uw keuze. U ontvangt dan per mail een unieke code die u online kan valideren om zo met 2 personen toegang te krijgen tot dit stijlvolle event.

Op INE 2023 wordt er bovendien gratis, zeer kwalitatieve catering aangeboden en ook parkeren is kosteloos. Place to be is de Brabanthal te Leuven, op donderdag 2 maart 2023 van 14 tot 21 uur.

https://ine.networkevent.be/nl/

 

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022