linkedin logo bw
twitter logo bw
facebook logo bw

MAINTENANCE OP 22-23 MAART

02/03/2023

Op woensdag 22 en donderdag 23 maart opent Antwerp Expo de deuren voor de Maintenance community.

Een inspirerende blik in de toekomst van industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid. Mis dit event niet en registreer vandaag nog!

Bezoek met uw gratis ticket ook M+R en Worksafe. Zo bent u met 1 bezoek volledig bijgepraat over alle relevante industriële ontwikkelingen. Welkom op 22 en 23 maart, vanaf 10 uur.

Op 22 en 23 maart verzamelt al wie actief bezig is met onderhoud en assetmanagement in Antwerp Expo. Tijdens Maintenance tonen de meer dan 150 exposanten graag hoe een klare kijk op onderhoud u in staat stelt om ook in 2023 rendabel te produceren. Uw ticket voor Maintenance geeft u ook gratis toegang tot M+R, de vakbeurs voor meet- en regeltechniek en procesinstrumentatie.

Door de volatiele energieprijzen en de stijgende loonkosten staan productiekosten steeds meer onder druk. State-of-the-art onderhoudstechnologie houdt niet alleen uw processen draaiende, maar zorgt ook voor waardevolle inzichten: om energiebesparingen op te sporen, bottlenecks weg te werken, kortom uw productiviteit naar een hoger niveau te brengen.

Op Maintenance ontdekt u de laatste ontwikkelingen om de stap te zetten van reactief naar predictief onderhoud en komaf te maken met ongeplande stilstanden. De sterke combo van veel innovaties op de beursvloer, interessante Masterclasses en opwindende demo’s maakt dit tot het belangrijkste treffen voor de sector in België.

SAMEN MET M+R

Bovendien vindt de beurs gelijktijdig plaats met M+R, het vakevent voor meet- en regeltechniek en procesinstrumentatie. Met één bezoek wordt uw kennis dus helemaal bijgespijkerd, bent u mee met de belangrijkste innovaties en is uw netwerk aangevuld met waardevolle contacten. Mis deze kans niet en registreer nu voor een gratis toegangskaart.

Registreer voor gratis toegang met de code: BMAN1000 via www.maintenance-expo.be

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022